Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Από τους Ράπτορς στο ΟΑΚΑ - 4αρι που θα... αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟ - Τελειώνει ο χρόνος!
Μπάσκετ
| 2022-10-04 22:48:00

Από τους Ράπτορς στο ΟΑΚΑ - 4αρι που θα... αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟ - Τελειώνει ο χρόνος!

του Pick n' Scroll
Από τους Ράπτορς στο ΟΑΚΑ - 4αρι που θα... αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟ - Τελειώνει ο χρόνος!

Το όνομα που έχουν κυκλώσει οι Πράσινοι και τι περιμένουν να γίνει. Ποιος είναι ο Ντι Τζέι Ουίλσον που έχουν ξεχωρίσει στο Τριφύλλι, γιατί η περίπτωσή του θεωρείται ιδανική και από τι εξαρτάται η υπόθεσή του.

Το Σούπερ Καπ ανήκει στο παρελθόν, η Ευρωλίγκα ξεκινάει, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μία όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία. Δεν μπήκε με το δεξί στη χρονιά, χάνοντας την Κυριακή από τον Ολυμπιακό, γνωρίζει, όμως, καλύτερα από όλους ο ίδιος ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος. Εχει και προβλήματα αφού ο Ουόλτερς είναι τραυματίας, αναζητείται ακόμη «4άρι», ενώ Γκριγκόνις και Πονίτκα έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν ότι δεν θα αργήσουν πολύ να δείξουν μεγάλο μέρος της πραγματικής τους αξίας. Και σε αυτό θα τους βοηθήσει πολύ και το «4άρι», που θα αποκτηθεί, και για το οποίο έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Οσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερα θα είναι τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ και στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι θα βρουν έναν καλό παίκτη για να καλύψουν το κενό, που υπάρχει και που φάνηκε ξεκάθαρα στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ενας τέτοιος παίκτης μπορεί να είναι ο Ντι Τζέι Ουίλσον, ο οποίος αυτές τις μέρες παλεύει για να βρει μία θέση στο ρόστερ των Τορόντο Ράπτορς. Ο Ουίλσον παλεύει για αυτή την θέση με τους Τζος Τζάκσον και Τζάστιν Σαμπανιέ και σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν δεν τα καταφέρει, ίσως κοιτάξει για πρώτη φορά στη καριέρα του την περίπτωση της Ευρώπης.

Είναι «4άρι» με μεγάλα άκρα και πολύ καλό σουτ και μάλιστα έπαιξε για χρόνια στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Εχει παίξει επίσης στους Χιούστον Ρόκετς, ενώ στους Ράπτορς αγωνίστηκε και πέρυσι, αλλά με 10ήμερα συμβόλαια.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ξεσκονίζει την αγορά, ψάχνοντας για την καλύτερη δυνατή λύση, καθώς γνωρίζει ότι ήδη τα χρονικά περιθώρια έχουν ξεπεραστεί και πρέπει να έρθει ο παίκτης όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι με την Ρεάλ και αν κατακτηθεί η νίκη, αυτό θα είναι το ιδανικό φάρμακο για την ήττα από τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση από πλευράς Πειραιωτών του Σούπερ Καπ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με σουτέρ... φονιά για ΠΑΟ - Διακαής πόθος Μπαρτζώκα από NBA - Δίνει λύσεις σε Ράντονιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags