Facebook Pixel ΠΑΟ: Στο στόχαστρο του Μπαρτζώκα ο σούτερ Ματ Τόμας
Μπάσκετ
| 2022-10-04 14:25:00

Έκπληξη με σουτέρ... φονιά για ΠΑΟ - Διακαής πόθος Μπαρτζώκα από NBA - Δίνει λύσεις σε Ράντονιτς!

Sportdog Team
Έκπληξη με σουτέρ... φονιά για ΠΑΟ - Διακαής πόθος Μπαρτζώκα από NBA - Δίνει λύσεις σε Ράντονιτς!

Το Τριφύλλι έχει θέμα στο σουτ, το μέλλον του Άντριους στην ομάδα είναι αμφίβολο, τη στιγμή που υπάρχει ένα τοπ όνομα που αποτέλεσε (και) φέτος διακαή πόθο του Μπαρτζώκα, το οποίο παραμένει free agent και θα μπορούσε να απασχολήσει προσεχώς τους Πράσινους.

Το Sportdog σας μετέφερε ήδη το ρεπορτάζ για τον κλοιό που στενεύει γύρω από τον Άντριου Άντριους, με τον Αμερικανό να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή.

Η αγωνιστική του εικόνα έχει βάλει σε πολλές σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας και μόνο απίθανο δεν μοιάζει, πλέον, να αποχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Και επειδή ο Εξάστερος έχει τεχνικό διευθυντή τον Αργύρη Πεδουλάκη, δεν σταματά να ρίχνει ματιές στην αγορά για πιθανές λύσεις. Ακόμα κι αν προτεραιότητα, στην παρούσα φάση, είναι ξεκάθαρα η απόκτηση πάουερ φόργουορντ.

Ένα από τα ονόματα λοιπόν που θα μπορούσαν προσεχώς να απασχολήσουν, είναι εκείνο του Ματ Τόμας! O 28χρονος "μπομπέρ" αποτελεί εδώ και σχεδόν δύο καλοκαίρια τον διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό. Για άλλη μία χρονιά φέτος προσπάθησε να τον αποκτήσει ως αντι-Ντόρσεϊ, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Έτσι, κατέληξε στη λύση του Κάνααν για το "2".

Ο Τόμας μετά το περσινό του πέρασμα από τους Σικάγο Μπουλς παραμένει ελεύθερος, αναζητώντας ακόμη ένα συμβόλαιο στο NBA. Εφόσον δεν μπορέσει να το βρει το αμέσως επόμενο διάστημα, τότε ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι θα υπάρχει διαθέσιμος στην αγορά ένας σουτέρ ολκής του 40% από το τρίποντο! Ο Άντριους άλλωστε αποκτήθηκε για να συνιστά ένα μόνιμο πόλο σκοραρίσματος στην επίθεση και στην πράξη, μόνο τέτοιος δεν αποδείχθηκε.

Πέραν της παρουσίας του στο Σικάγο, ο Τόμας έχει περάσει επίσης και από την ισπανική Ομπραντόριο (2016-17), την Βαλένθια (2018-19), καθώς και από Ράπτορς, Τζαζ στο NBA πριν πάρει πέρσι συμβόλαιο από τους Μπουλς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟ, "βουίζει η πιάτσα" για… Φριντέτ - Μεγάλη μεταγραφή από Ρωσία στο ΟΑΚΑ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags