Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟ, "βουίζει η πιάτσα" για… Φριντέτ - Μεγάλη μεταγραφή από Ρωσία στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-10-03 21:05:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ, "βουίζει η πιάτσα" για… Φριντέτ - Μεγάλη μεταγραφή από Ρωσία στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ, "βουίζει η πιάτσα" για… Φριντέτ - Μεγάλη μεταγραφή από Ρωσία στο ΟΑΚΑ!

Η επόμενη μέρα μετά τον Ολυμπιακό και το νέο όνομα για το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον χαμένο τελικό στη Ρόδο και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Euroleague. Τι συμβαίνει με τη μεταγραφική ενίσχυση και οι δύο παίκτες που εξετάζονται από τον Ράντονιτς και τους συνεργάτες του.

Ο Παναθηναϊκός έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά οι άνθρωποί του δεν έχουν κυριευτεί με απαισιοδοξία για το μέλλον. Είναι απογοητευμένοι για την ήττα, για τον Παναθηναϊκό μιλάμε άλλωστε, γνωρίζουν, όμως, ότι είναι αρκετά μακριά ακόμη από το να θεωρούνται έτοιμοι.

Τους λείπει ο βασικός πλέι-μέικερ, Νέιτ Ουόλτερς, ο Γκριγκόνις με τον Πονίτκα είναι ανέτοιμοι, ενώ απουσιάζει και το «4άρι», που ακόμη αναζητείται. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, μάλλον δεν θα έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, που πάει στον αυτόματο από πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, πρέπει να βελτιωθεί καθώς μάλιστα ξεκινάει η Ευρωλίγκα ενώ κάποια στιγμή θα έρθουν και τα επόμενα παιχνίδια με τους Πειραιώτες. Για «4άρι» δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη, αν και υπάρχουν τελευταίως φωνές που λένε ότι οι «πράσινοι» δεν πρέπει να πάνε να πάρουν «4άρι», αλλά σούτινγκ-γκαρντ. Έναν τύπο, που να βάζει την μπάλα στο καλάθι και κυρίως να σουτάρει πολύ καλά από μακριά.

Στο διαδίκτυο δε κυκλοφόρησε και όνομα, αυτό του Ματ Τόμας, που τελευταίως ήταν στο ΝΒΑ και τους Σικάγο Μπουλς, ενώ παλιότερα είχε περάσει και από την Ευρώπη, παίζοντας και στην Βαλένθια.

Ο Τόμας μάλιστα έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν προχώρησαν οι επαφές. Είναι τρομερός σουτέρ και θα θυμίσει σε πολλούς τον Τζίμερ Φριντέτ, που είχε περάσει παλιότερα από τον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν, πάντως, το μυαλό του προπονητικού επιτελείου είναι στο «4άρι» και στην αγορά του ΝΒΑ, από όπου αναμένονται πολλά «κοψίματα» τις επόμενες μέρες. Στην λίστα είναι και η Ρωσία, καθώς λέγεται ότι όλοι οι Αμερικάνοι θα φύγουν από εκεί, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Αν φύγουν, αναφέραμε και χθες ότι υπάρχει η σπουδαία περίπτωση του Τρέι Τόμπκινς, που αγωνίζεται στην Ζενίτ

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί και όσο το δυνατόν πιο άμεσα καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις πλέον θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Και κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα, θα είναι ένα δυνατό χαστούκι στην δύσκολη προσπάθεια, που καταβάλλεται από την ΚΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Μαντζούκας με Ολυμπιακό - Το πλάνο για τον ρόλο του και η... απάντηση του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags