Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού με ΠΑΟ - "Δεν έμαθαν" από τον Φαλ - Απαντάει με... Τόμπκινς το Τριφύλλι
Μπάσκετ
| 2022-10-02 23:25:00

Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού με ΠΑΟ - "Δεν έμαθαν" από τον Φαλ - Απαντάει με... Τόμπκινς το Τριφύλλι!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού με ΠΑΟ - "Δεν έμαθαν" από τον Φαλ - Απαντάει με... Τόμπκινς το Τριφύλλι!

Οι Χουγκάζ-Μαντζούκας που δεν υπολογίζονται και η κούπα Μπαρτζώκα! Πώς και γιατί οι Πειραιώτες έφτασαν σε μία ακόμα εύκολη νίκη απέναντι στους Πράσινους, η απόσταση των δύο ομάδων και τα πολλά προβλήματα στο ρόστερ του Ράντονιτς.
 

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι παραμένει σε απόσταση από τον Παναθηναϊκό, παίρνοντας άνετα το Σούπερ Καπ το βράδυ της Κυριακής στην Ρόδο. Το τελικό 67-52 δείχνει ακριβώς την διαφορά των δύο ομάδων τόσο στο εν λόγω παιχνίδι όσο και στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα δεν έφτασε καν κοντά στο επίπεδο, που μπορεί να παίξει, παρόλα αυτά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλο. Τα κατάφερε, γιατί είναι ομάδα δεμένη, ομάδα επιτυχημένη από πέρυσι και ομάδα, που ξέρει τι ζητάει και πώς να το πάρει μέσα στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά είναι μία καινούρια κατάσταση, που θέλει χρόνο για να μπορεί να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Είναι σίγουρα πιο δυνατός από πέρυσι και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρός μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Ουόλτερς και παράλληλα αποκτηθεί και «4άρι».

Ο Μουσταφά Φαλ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και έγινε αυτό γιατί κυριάρχησε για μία ακόμη φορά απέναντι στους ψηλούς του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος σέντερ έκανε πάρτι στις δύο ρακέτες, κάτι, που είχε κάνει πολλές φορές και πέρυσι. Μία κατάσταση, δηλαδή, στην οποία οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει απάντηση.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του μπορεί να αισιοδοξεί, αλλά για μετά από ένα μήνα, όταν θα έχουν μπει καλά στην ομάδα ο Γκριγκόνις με τον Πονίτκα, θα έχει επιστρέψει ο Ουόλτερς και επίσης θα έχει αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για την φροντ-λάιν.

Οι Ελληνες πιτσιρικάδες είναι καλοί και χρήσιμοι, αλλά οι Καλαϊτζάκηδες προς το παρόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως επικουρικοί, την ίδια στιγμή, που Χουγκάζ και Μαντζούκας δεν φαίνονται να υπολογίζονται.

Η χρονιά, λοιπόν, ξεκίνησε όπως πέρυσι, με τον Ολυμπιακό θριαμβευτή, αλλά θα πρέπει να είναι σε υψηλή ταχύτητα, καθώς ο Παναθηναϊκός όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει αλλά και θα ενισχύεται. Τον Μήτογλου μπορεί να μην τον πάρει στο προσεχές διάστημα, αλλά π.χ. μπορεί να πάρει έναν παίκτη σαν τον Τόμπκινς, αν τελικώς οι Αμερικάνοι αρχίζουν να φεύγουν από την Ρωσία, όπως αναφέρεται έντονα ότι θα γίνει αυτό. Και τότε θα γίνει πολύ μα πολύ πιο δυνατός.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξέφυγε" ο Λαρεντζάκης! Παράκουσε τον Μπαρτζώκα... πλακώθηκε με τον Παναθηναϊκό 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags