Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άντριου Άντριους: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Άντριους στον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-10-03 11:40:00

Απρόσμενα κακός ο ΠΑΟ - Στενεύει ο κλοιός για τον Άντριους - Παίρνει αποφάσεις ο Ράντονιτς

Απρόσμενα κακός ο ΠΑΟ - Στενεύει ο κλοιός για τον Άντριους - Παίρνει αποφάσεις ο Ράντονιτς

Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ δεν αποδίδει σύμφωνα με αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το μέλλον του στο ΟΑΚΑ να είναι κάθε άλλο παρά βέβαιο.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από τη Ρόδο ηττημένος στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα δεν ήταν μεν απρόσμενο, ωστόσο απρόσμενα τόσο κακή ήταν η εικόνα των Πράσινων. Είναι ενδεικτικό ότι από τη 12άδα του Τριφυλλιού, ο Ντέγιαν Ράντονιτς πήρε σκορ μόνο από 7 παίκτες του!

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Ρόδο, το Sportdog έγραφε για τη δεύτερη ευκαιρία που πήρε ο Άντριου Άντριους και την ταυτόχρονα μεγάλη ευκαιρία του ίδιου, απόντος του Νέιτ Ουόλτερς, να βγει μπροστά και να δείξει τι μπορεί να κάνει σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Για μία φορά ακόμα, όμως, ο Αμερικανός δεν έδωσε τίποτα στην επίθεση.

Ναι, είχε διάθεση στην άμυνα. Ναι, δεν ήταν αδιάφορος. Αλλά ο Εξάστερος δεν επένδυσε στον Άντριους για το... φιλότιμό του στην άμυνα. Αυτό μπορούν να το βγάλουν και παίκτες όπως οι Καλαϊτζάκηδες. Τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ η ομάδα τον επέλεξε, προκειμένου να έχει έναν ακόμα πόλο στο σκοράρισμα. Τόσο με το inside game, όσο και με το μακρινό σουτ. Τίποτα από αυτά δεν έχουμε δει μέχρι τώρα από εκείνον. Στον τελικό με τον Ολυμπιακό δεν είχε ούτε ένα εύστοχο σουτ, σουτάροντας μόνο 2/2 βολές.

Είναι προφανές, πλέον, ότι στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Άντριους στον Παναθηναϊκό! Εφόσον η εικόνα του δεν αλλάξει το επόμενο διάστημα, τότε η παραμονή του στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα κρατήσει για πολύ ακόμα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού με ΠΑΟ - "Δεν έμαθαν" από τον Φαλ - Απαντάει με... Τόμπκινς το Τριφύλλι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags