Facebook Pixel Σοκάρει ο Νόιερ - Η μάχη με τον καρκίνο
| 2022-11-02 16:43:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή - Η άγνωστη μάχη με τον καρκίνο

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή - Η άγνωστη μάχη με τον καρκίνο

Σοκαριστές αποκαλύψεις από τον Γερμανό γκολκίπερ.

Με μήνυμά του στο instagram, ο Μάνουελ Νόιερ έκανε γνωστό ότι νόσησε με καρκίνο του δέρματος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρία χειρουγεία.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν και της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έγραψε ότι η δική του δοκιμασία τον οδήγησε στην απόφαση να συνεργαστεί με τη συμπατριώτισσά του και τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam στο τένις Ανγκελικ Κέρμπερ για να κυκλοφορήσουν μια σειρά περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Newkee».

«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές. 

Γι' αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση» έγραψε ο Νόιερ, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον καρκίνο και στις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags