Facebook Pixel Βέροια - ΠΑΟΚ: "Έμφραγμα" με πέναλτι στο 95’ για ΠΑΟΚ Β’ στη Βέροια - Επιστροφή Μιχαηλίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-04 17:17:00

"Έμφραγμα" με πέναλτι στο 95’ για ΠΑΟΚ Β’ στη Βέροια - Επιστροφή Μιχαηλίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έμφραγμα" με πέναλτι στο 95’ για ΠΑΟΚ Β’ στη Βέροια - Επιστροφή Μιχαηλίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλη (1-1) με τη Βέροια αναδείχθηκε η β' ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά στην πρεμιέρα της Superleague 2, καθώς ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από μήνες ο Μιχαηλίδης.

Βέροια και ΠΑΟΚ Β' άνοιξαν την αυλαία της νέας Superleague 2, σε ένα ματς που έληξε με σκορ 1-1. Ωστόσο, το σημαντικότερο νέο για τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 63' και έπαιξε ξανά σε αγώνα μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.

 

Ο ΠΑΟΚ Β' άνοιξε το σκορ με γκολ του Χατζηστραβού στο 54' έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση και συνεργασία των συμπαικτών του.

Η Βέροια κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις μετά από μαρκάρισμα του Τασιούρα στον Φασίδη, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Ασπρόμαυρων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουολί, που ευστόχησε και ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 90+5'.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (Ιωάννου 80'), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (Μπαλωμένος 58'), Μπούζας (Ισαακίδης 81'), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (Κατσούκης 73'), Φασίδης, Μπουολί.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (Γιαξής 46'), Τασιούρας, Κωττάς (Μιχαηλίδης 63'), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα,  Μπράντονιτς (Σπυράκης 73'), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (Σπυρίδης 79'), Πανίδης (Γκορντεζιάνι 63').

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags