Facebook Pixel Ο Γολγοθάς του Ομάρ Ελαμπντελαουί! Γιατί έχει πάρει την κατιούσα η καριέρα του
| 2023-03-31 14:06:00

Ο Γολγοθάς του Ομάρ Ελαμπντελαουί! Γιατί έχει πάρει την κατιούσα η καριέρα του

Sportdog Team
Ο Γολγοθάς του Ομάρ Ελαμπντελαουί! Γιατί έχει πάρει την κατιούσα η καριέρα του

Μετά τον σοβαρό πρόβλημα στο μάτι του, αντιμετώπισε νέο τραυματισμό ενώ προσβλήθηκε από covid και ιώσεις.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί με την πορεία της καριέρας του Ομάρ Ελαμπντελουί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετά τον σοβαρό πρόβλημα στο μάτι του, αντιμετώπισε νέο τραυματισμό ενώ προσβλήθηκε από covid και ιώσεις.

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία εμφάνιση του σε επίσημη αναμέτρηση και ακόμη δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκ σε επίσημο ματς ήταν στις 24 Απριλίου 2022, στην αναμέτρηση της Γαλατασαράι κόντρα στην Αλτάι.

Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός επέστρεψε στη Νορβηγία για λογαριασμό της Μπόντο Γκλιμτ, ωστόσο χάνει την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Σάρπμποργκ (10/4), ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος.

«Δεν μπορούμε να πούμε πως έχει κάνει καλή αρχή στην Μπόντο. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, το οποίο δυστυχώς αντιμετώπισε ασθένειες και τραυματισμούς.

Σταδιακά θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά πρέπει να του δώσουμε λίγες ακόμα εβδομάδες. Μπορούμε να πούμε πάντως πως τα πράγματα βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο τεχνικός της Μπόντο Γκλιμτ Γιέτιλ Κνούντσεν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον Ιανουάριο του 2021 ο Αχμέντ Χασάν είχε μία συγκινητική στιγμή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αμέσως μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αιγύπτιος έβγαλε μια φανέλα του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, την έδειξε στην κάμερα και την φίλησε, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τη συμπαράστασή του στον Ομάρ, με αφορμή την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags