Facebook Pixel Χάαλαντ: Ασταμάτητος! Επέστρεψε και τους πήρε αμπάριζα! Δύο γκολ - Ψαλιδάκι... μαγεία (VID)
| 2023-04-08 22:22:00

Ασταμάτητος! Επέστρεψε και τους πήρε αμπάριζα ο Χάαλαντ – Δύο γκολ - Ψαλιδάκι... μαγεία (VID)

Sportdog Team

Τί έκανε πάλι αυτός ο απίστευτος τύπος, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα και έκανε πάλι μαγικά πράγματα.

Τί και αν ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν και πάλι ασταμάτητος στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έξοδό της στο Σαουθάμπτον.

Οι «μπλέ» επικράτησαν με 4-1, στο Saint Mary", χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Η μηχανή-γκολ» της Σίτι αφού πρώτα άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με κεφαλιά, πέτυχε και το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων στο 68ο λεπτό με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Γκρίλις, προσφέροντας ένα μαγικό στιγμιότυπο!

Νωρίτερα, στο 58ο λεπτό ο Άγγλος πλάγιος Τζακ Γκρίλις είχε κάνει το 2-0. Η Σαουθάμπτον μείωσε σε 3-1 στο 72ο λεπτό με τον Μάρα, για να διαμορφώσει με πέναλτι το τελικό σκορ στο 75ο λεπτό ο Αργεντινός Χουλιάν Άλβαρες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags