Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παραμένει... Θεσσαλονικιός ο Καντουρί!
| 2023-08-17 17:50:00

Παραμένει... Θεσσαλονικιός ο Καντουρί!

Sportdog Team
 Παραμένει... Θεσσαλονικιός ο Καντουρί!

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος της πόλης, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να βρεθεί και στην Τούμπα.
 

Δεν λέει να... αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο μέχρι τότε απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης αλλά και προπόνησης στην Ελλάδα.

Ο Μαροκινός μέσος τις προηγούμενες ημέρες είχε περάσει ένα διάστημα διακοπών με την οικογένεια του στην Ελλάδα, ωστόσο πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο δικό του αγωνιστικό restart, θέλοντας να είναι έτοιμος όταν του παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Ο πολύπειρος μέσος με προσωπικό του γυμναστή προσπαθεί να κρατηθεί σε καλή φόρμα κάνοντας ατομικές προπονήσεις σε γήπεδο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ πρόσφατα είχε ανοίξει ''πόρτα'' ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας , σημειώνοντας πως θα ήταν μία επιλογή για τον ίδιο.

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου δεν αποκλείεται το βράδυ της Πέμπτης (17/8, 20:30) να βρεθεί και στην Τούμπα ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Χάιντουκ Σπλιτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags