Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη
| 2023-08-24 10:56:00

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Sportdog Team
Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Πένθος στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια από την είδηση του θανάτου της συζύγου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ προκάλεσε η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή Κηπουρού.

Η γυναίκα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς πριν λίγα χρόνια και τελευταία αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα. 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από μια γενναία "μάχη" η Βιβή Κηπουρού κατέληξε στο Ωνάσειο, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παραμένει δίπλα της μέχρι τις τελευταίες στιγμές της, αφού δεν ταξίδεψε για τη Σκωτία για την αναμέτρηση κόντρα στη Χαρτς.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά απο γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια.

Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι…», αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά σε ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags