Facebook Pixel Sportdog.gr | H σύζυγος του Κουρτουά ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού: "Η υποστήριξη της Χαμάς υποστηρίζει την απανθρωπιά"!
| 2023-10-13 16:01:00

H σύζυγος του Κουρτουά ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού: "Η υποστήριξη της Χαμάς υποστηρίζει την απανθρωπιά"!

Sportdog Team
H σύζυγος του Κουρτουά ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού: "Η υποστήριξη της Χαμάς υποστηρίζει την απανθρωπιά"!

Έκανε υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της ως μοντέλο.

H Μισέλ Γκέρζιγκ είναι παντρεμένη με τον Βέλγο τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τίμπο Κουρτουά, και ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού. Πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα του πολέμου μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ και τοποθετήθηκε πολύ ξεκάθαρα ενάντια στην τρομοκρατική ομάδα Χαμάς.

Το μοντέλο, που παντρεύτηκε τον τερματοφύλακα της Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, εκτέλεσε υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις Άμυνας του Ισραήλ όταν έκλεισε τα 18. Άφησε στην άκρη την καριέρα της ως μοντέλο για να γίνει καπετάνιος πλοίων διάσωσης με 15 στρατιώτες υπό τις διαταγές της.

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να εγκαταλείψει στιγμιαία αυτό που είναι τώρα η δουλειά της, παραδέχεται ότι ένιωθε πολύ περήφανη και ήταν μια εμπειρία που της επέτρεψε να γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους.

«Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που σκοτώνει όποιον μπει στο δρόμο της»

Το μοντέλο έχει βαθιά ριζωμένη αίσθηση για τη χώρα της και ήθελε να βγει για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και να καταδικάσει τις επιθέσεις που δέχεται: «Δεν πρόκειται για την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ, είναι για την ανθρωπότητα. Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που σκοτώνει όποιον μπει στο δρόμο της, ακόμη και αυτούς που είναι Παλαιστίνιοι», έγραψε στα social media.

«Όλοι όσοι γνωρίζω γνωρίζουν κάποιον που έχει δολοφονηθεί , αγνοηθεί ή τραυματιστεί τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι κάνουν σε αυτούς που απαγάγουν, κρατώντας τους ομήρους μέσα στη Γάζα. Φέρτε τις οικογένειες πίσω στο σπίτι! Και με ασφάλεια», κατέληξε το μοντέλο από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags