Facebook Pixel Ιρλανδία - Ελλάδα: ΦΦουλ επίθεση από Πογέτ στην Ιρλανδία - Αυτός είναι ο αντι-Χατζηδιάκος - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
| 2023-10-13 20:47:00

Φουλ επίθεση από Πογέτ στην Ιρλανδία - Αυτός είναι ο αντι-Χατζηδιάκος - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!

Sportdog Team
Φουλ επίθεση από Πογέτ στην Ιρλανδία - Αυτός είναι ο αντι-Χατζηδιάκος - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι.

Ιρλανδία - Ελλάδα: Ο Ρέτσος παίρνει τη θέση του τραυματία Χατζηδιάκου στο κέντρο της άμυνας, με τον Γκουστάβο Πογέτ να επιλέγει τον Γιακουμάκη για την κορυφή της επίθεσης και να κατεβάζει την Εθνική με επιθετικό προσανατολισμό.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μαυροπάνο να έχει στο πλευρό του στο κέντρο της άμυνας τον Ρέτσο. Δεξί μπακ θα είναι ο Ρότα και αριστερό ο Τσιμίκας. Ο Κουρμπέλης είναι το αμυντικό χαφ τηε Εθνικής, ενώ Μάνταλος και Μπακασέτας θα έχουν πιο δημιουργικό ρόλο. Στο δεξί «φτερό» θα βρίσκεται ο Μασούρας και ο Πέλκας στι αριστερό, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος - Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας - Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας - Μασούρας, Πέλκας, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σάλιακας, Γιαννούλης, Σιώπης

Εκτός αποστολής έμειναν Κωνσταντέλιας, Γαλανόπουλος, Τζαβέλλας και Γούτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή εξτρέμ και 10αρι ο ΠΑΟΚ - "Καψούρα" Λουτσέσκου με Έλληνα διεθνή - Τον φέρνει τζάμπα ο Σαββίδης!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags