Facebook Pixel Sportdog.gr | Γνωστός ποδοσφαιριστής έκλεισε τα social media λόγω κριτικής για την απόδοσή του
| 2023-12-28 17:41:00

Γνωστός ποδοσφαιριστής έκλεισε τα social media λόγω κριτικής για την απόδοσή του

Sportdog Team
Γνωστός ποδοσφαιριστής έκλεισε τα social media λόγω κριτικής για την απόδοσή του

Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκλεισε τα social media του λόγω κριτικής μετά το ματς κόντρα στον Κριστιάνο. Ο Γάλλος επιθετικός διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram μετά από κριτική για την απόδοσή του

Ήαν το δεύτερο αστέρι της Σαουδικής Αραβίας μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο την προηγούμενη χρονιά. Πέντε μήνες αργότερα, ο Καρίμ Μπενζεμά απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που προκάλεσε η υπογραφή του στους οπαδούς της Σαουδικής Αραβίας και γίνεται αντικείμενο έντονης κριτικής.

Ο αγώνας του Κριστιάνο την περασμένη Τρίτη με την Αλ Νασρ πέρασε τα σύνορα. Ήταν η επανένωση δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, αυτό που υποσχόταν ότι θα ήταν μια μεγάλη μέρα και για τους δύο μετατράπηκε σε δοκιμασία για τον Μπενζεμά, ο οποίος μετά την κριτική που δέχτηκε, επέλεξε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Instagram με εκατομμύρια followers. Στο Twitter, παρότι το κρατά ανοιχτό, η τελευταία του δημοσίευση είναι στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο θυμός μεταξύ των οπαδών είναι τέτοιος που έχει πάρει από ορισμένους το παρατσούκλι «Ben Hazima» που στα ισπανικά σημαίνει «γιος της ήττας». 

Η Αλ Ιτιχάντ είναι έκτη, χωρίς καμία πιθανότητα να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος. Μια περίεργη θέση για έναν σύλλογο που συνήθιζε να κερδίζει στο πρωτάθλημά. Ο Μπενζεμά, με 12 γκολ σε 20 αγώνες, πρέπει να απαντήσει στις επικρίσεις στο γήπεδο, αν θέλει να κάνει πιο άνετη την παραμονή του στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags