Facebook Pixel Σούπερ Καπ: Πήρε την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Γαλλία η Παρί - Νίκη κόντρα στην Τουλούζ στον τελικό του Σούπερ Καπ (vid)
| 2024-01-03 23:57:00

Πήρε την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Γαλλία η Παρί - Νίκη κόντρα στην Τουλούζ στον τελικό του Σούπερ Καπ (vid)

Sportdog Team

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Λι Κανγκ και Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας, επικρατώντας στο «Παρκ ντε Πρενς» με 2-0 της Τουλούζ.

Σούπερ Καπ: Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Λι Κανγκ και Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας, επικρατώντας στο «Παρκ ντε Πρενς» με 2-0 της Τουλούζ.

Η 28η διοργάνωση του «Trophee des Champions» κρίθηκε από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο για το 2024 και τον Ισπανό τεχνικό τον πρώτο του τίτλο από το περασμένο καλοκαίρι όταν ανέλαβε τα ηνία των πρωτοπόρων της Ligue 1.

Η Παρί στέφθηκε για 12η φορά τροπαιούχος, επεκτείνοντας το αήττητο σε 9 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6 νίκες, 3 ισοπαλίες). Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο ΛΙ Κανγκ από ασίστ του Ντεμπελέ, για να «καθαρίσει» το ματς ο Κιλιάν Μπαπέ στο 44΄ από πάσα του Μπαρκολά.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες ευθύνες Καρβαλιάλ, τον "τέλειωσε" στο ημίχρονο - Απογοήτευση Ορτέγκα, "εφιάλτης" Ρέτσος-Ντόη με ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags