Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ύποπτος» θάνατος 19χρονης μετά από σεξουαλική επαφή με ποδοσφαιριστή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-02-02 12:04:00

«Ύποπτος» θάνατος 19χρονης μετά από σεξουαλική επαφή με ποδοσφαιριστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Ύποπτος» θάνατος 19χρονης μετά από σεξουαλική επαφή με ποδοσφαιριστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέθανε μετά από αιμορραγία στα γεννητικά όργανα.

Η Αστυνομία διερευνά ως «ύποπτο» τον θάνατο της νεαρής Λιβία Γκαμπριέλε, η οποία πέθανε μετά από αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και τέσσερις καρδιοαναπνευστικές ανακοπές μετά από σεξουαλική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, Ντίμας Καντίντο.

Ο μυστηριώδης θάνατος που ερευνά η Αστυναμία συνέβη λίγο μετά τη σεξουαλική επαφή με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας U20 της Κορίνθιανς.

Η 19χρονη κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Δημοτικό Νοσοκομείο Τατουαπέ, πέθανε μετά από αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα (είχε ένα κόψιμο πέντε εκατοστών) και τέσσερις καρδιοαναπνευστικές ανακοπές.

Ο ποδοσφαιριστής, που κάλεσε τα επείγοντα και συνόδευσε τη νεαρή στο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε συναινετική σεξουαλική σχέση με τη Λιβάια, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο λιποθύμησε όταν παρατήρησε ότι είχε αίμα στα γεννητικά της όργανα .

Ο Τιάγκο Λενουάρ , δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, δήλωσε στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Metropoles» ότι οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν πριν από ένα μήνα στο Instagram και επιβεβαίωσαν ότι «είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις χρησιμοποιώντας προφυλακτικό. Και υπήρχαν μόνο ηλεκτρονικά τσιγάρα στο μέρος που είχαν είχε χρησιμοποιήσει».

Ο δικηγόρος επέμεινε ότι οι δύο νεαροί δεν κατανάλωναν αλκοόλ ή ναρκωτικά και ότι δεν χρησιμοποίησαν κανένα αντικείμενο στη συναινετική σεξουαλική τους επαφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags