Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε Ρεάλ, ούτε Παρί, ούτε Σίτι: Αυτή είναι η ομάδα που δεν σταματά να σκοράρει (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-02-15 12:06:00

Ούτε Ρεάλ, ούτε Παρί, ούτε Σίτι: Αυτή είναι η ομάδα που δεν σταματά να σκοράρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η ομάδα που σκοράρει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλη στην Ευρώπη.

Η Αϊντχόφεν έχει μια φοβερή κορυφή στην Ευρώπη, αφού είναι η ομάδα που σκοράρει ακατάπαυστα. H PSV έχει 68 γκολ σε 21 αγώνες στην Eredivise. Ο σύλλογος από την Ολλανδία έχει μέσο όρο 3,26 γκολ ανά παιχνίδι και ο Λουκ ντε Γιονγκ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ!

Η ομάδα του Πίτερ Μποσζ είναι αυτή που σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όχι μόνο σκοράρει πολλά γκολ αλλά δέχεται και λίγα με μόλις δέκα μέχρι στιγμής. Μαζί με την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, είναι η μοναδική ομάδα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν γνωρίζει ήττα.

Μπορεί ο Λουκ ντε Γιονγκ είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 τέρματα, αλλά τον προσπερνάει ο Βαγγέλης Παυλίδης με 20!

Μετά την Αϊντχόφεν είναι η Μπάγερν Μονάχου με τον μέσο όρο των Βαυαρών να παραμένει στο 2,81 και ακολουθεί η Παρί Σεν Ζερμέν. Στην 4η θέση είναι η Μάντσεστερ Σίτι που σημειώνει 2,43 γκολ κατά μέσο όρο. Η Ίντερ έχει 2,39 και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τελευταία σε αυτή τη λίστα με 2,19 γκολ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags