Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανείπωτη τραγωδία στην Αλγερία: Νεκρός 17χρονος παίκτης που χτύπησε στο κεφάλι, δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο! (pic-vid)
| 2024-03-25 23:38:00

Ανείπωτη τραγωδία στην Αλγερία: Νεκρός 17χρονος παίκτης που χτύπησε στο κεφάλι, δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο! (pic-vid)

Sportdog Team
Ανείπωτη τραγωδία στην Αλγερία: Νεκρός 17χρονος παίκτης που χτύπησε στο κεφάλι, δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο! (pic-vid)

Σοκαρισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αλγερίας με τον θάνατο ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή, σε έναν αγώνα που δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής, Γουασίμ Ντζεζάρ της ομάδας Κ17, Ουέντ Ελ Μα, πέθανε κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για το τοπικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλο στην κοιλιά, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει άσχημα με το κεφάλι στο έδαφος. Τα ρεπορτάζ της χώρας αναφέρουν πως παρά τις προσπάθειες, ο Γουασίμ Ντζεζάρ δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Πάντως, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν είχε τηρηθεί το πρωτόκολλο του αγώνα. Όπως μετέδωσαν τόσο το DZ Foot, όσο και το Shoot Africa, η αναμέτρηση ξεκίνησε παρότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να μην έχει καν τη δυνατότητα να μεταφερθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags