Facebook Pixel "Γκάζια" Αποστολάκη για Εθνική! "Ευθύνη Πογέτ η εικόνα και το αποτέλεσμα!"
| 2024-03-27 17:17:00

"Γκάζια" Αποστολάκη για Εθνική! "Ευθύνη Πογέτ η εικόνα και το αποτέλεσμα! Δεν παίζαμε με την Ισπανία"

Sportdog Team
"Γκάζια" Αποστολάκη για Εθνική! "Ευθύνη Πογέτ η εικόνα και το αποτέλεσμα! Δεν παίζαμε με την Ισπανία"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα στην εικόνα και τον αποκλεισμό της Γαλανόλευκης από τη Γεωργία.

Στράτος Αποστολάκης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από το Euro 2024, την εικόνα της «γαλανόλευκης» και τις ευθύνες του Γκουστάβο Πογέτ.

«Στεναχωρηθήκαμε γιατί πήραμε αγωνιστικά ότι μας άξιζε, απέναντι σε μία υποδεέστερη ομάδα παίξαμε κλειστά, υπό το φόβο των Γεωργιανών και του να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, παίξαμε λες και είχαμε απέναντι μας την Ισπανία και την Αγγλία, αυτό δεν συμφέρει την Ελλάδα που μπορούσε να επιβάλλει τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό ή και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Για αυτό το παιχνίδι είχαμε μικρή παρουσία, δεν πήγαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό έδειχνε χθες».

Για την έκβαση της αναμέτρησης: «Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι το οποίο έτσι το σκέφτηκε ο προπονητής. Σε τέτοια παιχνίδια , εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής, εσύ το θες πιο πολύ. Όταν βγήκε ο Ιωαννίδης και θες να πάρεις το παιχνίδι, βάζεις δύο στράικερ, δεν κάνεις αλλαγή προσώπου. Πόσο καλύτερος να είναι ο Γιακουμάκης από τον Ιωαννίδη και πόσο πιο φρέσκος;».

Για τις ευθύνες του Γκουστάβο Πογέτ: «Ήταν μία ομάδα με μόνο έναν σταρ, ο προπονητής είχε μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα, γιατί φάνηκε από το στήσιμο και τη νοοτροπία της ομάδας ότι δεν το κυνήγησε το αποτέλεσμα. Όταν παίζεις με τη Γεωργία ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι πρέπει να διεκδικήσεις και να δείξεις ότι το θες. Δηλαδή με την Πορτογαλία τι θα έπρεπε να κάνουμε, να χτίσουμε το τέρμα;», είπε ο Στράτος Αποστολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντί για ΠΑΟ, Ολυμπιακό ο Έβανς με τεράστιο συμβόλαιο - Επόμενοι... Λόιντ και Έλληνας - 2 ηχηρές αποχωρήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags