Facebook Pixel Τρομερά πράγματα με Μήτρογλου!
| 2024-04-01 16:20:00

Τρομερά πράγματα με Μήτρογλου! Ανακοινώθηκε για λίγες... ώρες από ομάδα της Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερά πράγματα με Μήτρογλου! Ανακοινώθηκε για λίγες... ώρες από ομάδα της Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)

Απίθανο σκηνικό στην Αυστραλία με πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιθετικό και ομάδα από την χώρα της Ωκεανίας η οποία τον... ανακοίνωσε ως μεταγραφή, όμως το... μπαμ κράτησε μόλις λίγες ώρες.

Νόρθκοουτ Σίτι: Μια τεράστια... μεταγραφή ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αυστραλίας, που έχει το σήμα του Ηρακλή, μιας και έκανε γνωστό ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου, ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην παρουσίασή του και να δοκιμάσουν το καλύτερο σουβλάκι της χώρας, όμως η... βόμβα κράτησε για λίγο, αφού έγινε γνωστό ότι όλα αυτά ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την προσθήκη του Έλληνα πρώην διεθνή, τον επιθετικό του Ολυμπιακού και της Φούλαμ, Κώστα Μήτρογλου, στην ομάδα μας, ως ένα διεθνές αστέρι για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αυστραλίας. Ο 36χρονος έρχεται στον σύλλογο μετά από 65 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας και αμέτρητα γκολ τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού», έλεγε η ανακοίνωση του συλλόγου από την Αυστραλία.

«Ο Κώστας είναι ένα τεράστιο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σκόραρε πολύ όταν έπαιζε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι μαζί μας και καλώ όλους τους Έλληνες φιλάθλους να πάνε στο Τζον Κέιν για να δουν αυτόν τον παίκτη να αγωνίζεται, αλλά και να δοκιμάσει το καλύτερο σουβλάκι (souva) ανάμεσα στους συλλόγους της Αυστραλίας», είπε ο πρόεδρος της Νόρθκοουτ Σίτι, Μάικλ Σκλήρος, που είχε μπει και αυτός στο... κόλπο της φάρσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Northcote City FC (@northcotecityfc)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags