Facebook Pixel Πρώην παίκτης της ΑΕΚ έγινε σύμβουλος σε ρωσική ομάδα
| 2024-04-24 13:38:00

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ έγινε σύμβουλος σε ρωσική ομάδα

Sportdog Team
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ έγινε σύμβουλος σε ρωσική ομάδα

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε χρέη συμβούλου στη Ζενίτ.

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2021-22, έχοντας 30 συμμετοχές και ένα γκολ με την Ένωση και συνέχισε την καριέρα του στη ρωσική Τορπέντο.

Μέχρι πέρσι, ο Γάλλος αγωνιζόταν στην Σοσό έχοντας στο παρελθόν περάσει από Ντόρτμουντ, Ναντ, Ούζχοροντ, Σαράνσκ, Ερυθρό Αστέρα και Μονπελιέ.

Πλέον, ο Νταμιάν Λε Ταλέκ έχει ρόλο συμβούλου στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ποδοσφαιρικών συνεργασιών με συλλόγους και οργανισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας:

«Ο ρόλος του Λε Ταλέκ θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ποδοσφαιρικών συνεργασιών με συλλόγους και οργανισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1990 στο Poissy της Γαλλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην τρέχουσα ομάδα της Ligue 1, Le Havre, πριν υπογράψει επαγγελματικά στη Ρεν το 2007. Συνέχισε να εκπροσωπεί τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ναντ, Μορντόβια Σαράνσκ, Ερυθρό Αστέρα, Μονπελιέ, ΑΕΚ, Τορπέντο Μόσχας, Σοσό και Ανόι.

Κέρδισε πολλές συμμετοχές για τη Γαλλία σε διάφορα επίπεδα νέων και κέρδισε τίτλους πρωταθλήματος τόσο στη Γερμανία όσο και στη Σερβία.

Όλοι στη Ζενίτ καλωσορίζουν τον Νταμιάν Λε Ταλέκ στον σύλλογο και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη νέα του επαγγελματική προσπάθεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags