Facebook Pixel Bundesliga: Διέλυσε τη Χέρτα με 5αρα η Σάλκε και έκανε άλμα παραμονής στην Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-15 00:01:00

Διέλυσε τη Χέρτα με 5αρα η Σάλκε και έκανε άλμα παραμονής στην Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο «τελικός... παραμονής» ανάμεσα σε Σάλκε και Χέρτα ανέδεικε νικητές τους «βασιλικούς μπλε» με το εμφατικό 5-2, στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. 

Bundesliga: Ο «τελικός... παραμονής» ανάμεσα σε Σάλκε και Χέρτα ανέδεικε νικητές τους «βασιλικούς μπλε» με το εμφατικό 5-2, στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. 

Μετά από 4 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και άλλα τόσα απέναντι στους «πρωτευουσιάνους», η Σάλκε πέτυχε τεράστιο «τρίποντο», χάρις στο οποίο «έριξε» στην τελευταία θέση τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ απομένουν έξι... στροφές για το φινάλε της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στις αρχές των δύο ημιχρόνων, σκοράροντας δύο φορές πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου (2-0) και στο 48΄ με 3-1 φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Χέρτα. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς μειώνοντας σε 2-1 σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, αλλά αιφνιδιάστηκαν και πάλι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Συμπλήρωσαν έτσι 6 ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) μετά το 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ στις 25 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags