Facebook Pixel Bundesliga: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η Ντόρτμουντ - 3αρα με πρωταγωνιστή Αλέ και... άλμα στην κορυφή της Bundesliga (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 20:41:00

"Αγκαλιά" με τον τίτλο η Ντόρτμουντ - 3αρα με πρωταγωνιστή Αλέ και... άλμα στην κορυφή της Bundesliga (vid)

Sportdog Team

Οι Βεστφαλοί αν και αγχώθηκαν αρκετά κατάφεραν να περάσουν με 0-3 από τη έδρα της Άουγκσμπουργκ, με τέρματα των Αλέ (59', 84') και Μπραντ (90+3') και προσπέρασαν την Μπάγερν Μονάχου στην βαθμολογία της Bundesliga μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Bundesliga: «Αγκαλιά» με τον φετινό τίτλο της Bundesliga βρίσκεται η Ντόρτμουντ, που εκμεταλεύτηκε το χθεσινό «στραπάτσο» της Μπάγερν, περνώντας από την έδρα της Άουγκσμπουργκ την οποία κέρδισε με 3-0.

Έτσι οι Βεστφαλοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 70 βαθμούς και με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Μάιντζ θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αλέρ που σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας του στο 59΄ και στο 84΄ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπραντ. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 38΄ καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ουντουόκαϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags