Facebook Pixel Ανατροπή με 5αρα η Μπάγερν! Νίκη παραμονής για Μάιντς
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 18:46:00

Ανατροπή με 5αρα η Μπάγερν! Νίκη παραμονής για Μάιντς - "Βλέπει" υποβιβασμό η Βόλφσμπουργκ (Hls)

Από τη στιγμή που η Μπάγερν έφερε τα πάνω-κάτω πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Ντάρμστατ, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει «πάρτι» στην έδρα της ουραγού της Bundesliga με 5-2.

Bundesliga: Από τη στιγμή που η Μπάγερν έφερε τα πάνω-κάτω πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Ντάρμστατ, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει «πάρτι» στην έδρα της ουραγού της Bundesliga με 5-2 κι οκτώ... στροφές πριν από το φινάλε μείωσε στο -7 από την πρωτοπόρο και αήττητη, Λεβερκούζεν, η οποία, όμως, έχει ματς λιγότερο (δοκιμάζεται την Κυριακή (17/03) στην έδρα της Φράιμπουργκ).

Πρωταγωνιστής των Βαυαρών ήταν ο Τζαμάλ Μουσιάλα με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Χάρι Κέιν με γκολ και ασίστ ήταν σ΄ ένα ακόμη ματς από τους κορυφαίους.

Τεράστια νίκη, που την έφερε στην 16η θέση (μπαράζ παραμονής) πέτυχε η Μάιντς στην έδρα της στο ντέρμπι ουραγών επί της Μπόχουμ με 2-0 και μείωσε στο -6 από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά και από την Βόλφσμπουργκ, που την ίδια ώρα γνώριζε εντός έδρας ήττα από την Αουγκσμπουργκ με 3-1. 

Η αποβολή του Βίμερ στο 45΄ κι ενώ οι «λύκοι» ήταν μπροστά στο σκορ, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάσρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα την αριθμητική τους υπεροχή, σκοράροντας άλλες δύο φορές.

Μετά από δύο σερί ήττες, η Ουνιόν Βερολίνου, επικράτησε με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βέρντερ Βρέμης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ στο 1-1 έμειναν, Χαϊντενχάιμ και Γκλάντμπαχ, αποτέλεσμα που δεν «βόλεψε» καμία, μιας και δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έλειπε ένας τέτοιος τύπος από τον Ολυμπιακό - Μπορεί και ο ΠΑΟ Final 4 - Δεν ξεγράφω τον Ομπράντοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags