Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απαντήσεις με το... καλημέρα ο Γιοβάνοβιτς - Τουρμποκίνητος Χουάνκαρ - Ακριβώς αυτό που έλειπε ο Τζούρισιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-25 23:48:00

Απαντήσεις με το... καλημέρα ο Γιοβάνοβιτς - Τουρμποκίνητος Χουάνκαρ - Ακριβώς αυτό που έλειπε ο Τζούρισιτς!

Απαντήσεις με το... καλημέρα ο Γιοβάνοβιτς - Τουρμποκίνητος Χουάνκαρ - Ακριβώς αυτό που έλειπε ο Τζούρισιτς!

Κάποιοι τόλμησαν να του χρεώσουν το χαμένο πρωτάθλημα, αλλά ο Ιβάν ξέρει τι κάνει! Οι πράσινοι έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και είναι... δεδομένο ότι θα παίζουν στην Ευρώπη από εδώ και πέρα, μας και μόνο με θαύμα γίνεται να αποκλειστούν από την Ντνίπρο!

Βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ, και εξασφάλισης των... Ευρωπαϊκών ομίλων, είτε του Champions League, είτε του Europa League έβαλε το βράδυ της Τρίτης ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 3-1 της Νντίπρο εκτός έδρας έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός είχε δύο ασίστ σε Σπόραρ και Τζούριτσιτς ένα κερδισμένο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης και αριστεροπόδαρος μπακ στο 100ο του παιχνίδι με το τριφύλλι στο στήθος εξελίχτηκε σε xfactor για τους πράσινους στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς!

 

O Χουάνκαρ, μάλιστα, έκανε την κορυφαία του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα σε μια βραδιά που ήταν ιστορική για τον ίδιο, αλλά και τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας τα 100 παιχνίδα και πλέον είναι στην τρίτη θέση, πίσω από τους Σαριέγκι και Νάνο!

Πάντως, η εμφάνιση του Χουάνκαρ είναι η απόλυτη δικαίωση και για όσους φώναζαν πως οι πράσινοι πλέον πρέπει να έχουν βάθος στο ρόστερ και ποιοτικά δίδυμα, ανά θέση. Κοινώς, η μεταγραφή Μλαντένοβιτς δεν γίνεται να μην... έδωσε έξτρα κίνητρα στον Ισπανό μπακ, ο οποίος έπαιζε σαν τουρμποκίνητος και έδειχνε να μην έχει πραγματικά αντίπαλο στο συγκεκριμένο ματς.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να πούμε πως ο Γιοβάνοβιτς έκλεισε... εκκωφαντικά κάθε παραφιλολογία γύρω από το όνομά του, ειδικά για όσους είχαν ΤΟΛΜΗΣΕΙ να του χρεώσουν το περσινό χαμένο πρωτάθλημα. Μάλλον, ξέχασαν ότι χάρη στον ίδιο έκανε πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός, κάτι που... 5 χρόνια πριν θα έμοιαζε ως ανέκδοτο με τις συνθήκες που υπήρχαν!

Ο Σέρβος τεχνικός είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο τριφύλλι εδώ και πολλά χρόνια, μιας και μέσα σε σχεδόν 3 καλοκαίρια έχει εκτοξεύσει την ομάδα και εάν... καταφέρει να επιστρέψει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να του γίνει... άγαλμα, μιας και είχαν προηγηθεί σκληρά και πέτρινα χρόνια! Οπότε είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να έχει... το αλάθητο του Πάπα και να τελειώσει και αυτή (και πολλές άλλες) τη χρονιά στον πράσινο πάγκο!

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι ο Τζούρισιτς ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε από το τριφύλλι, μιας και ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό στο τέμπο που ο ίδιος θέτει, ενώ έδειξε να διαθέτει και τελειώματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Αλαφούζου - "Σφράγισε" μεταγραφή στη Σλοβακία - Με "αυτόν" υπογράφει μετά την Ντνίπρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags