Facebook Pixel UEFA: Απάντηση στον Αγγελούδη - Έρευνα για όσα έγιναν
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 16:31:00

Απάντηση της UEFA στον Αγγελούδη - Έρευνα για όσα έγιναν στο Μπριζ - ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Απάντηση της UEFA στον Αγγελούδη - Έρευνα για όσα έγιναν στο Μπριζ - ΠΑΟΚ!

Απάντησε στην επιστολή του Αγγελούδη η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποκάλυψε πως θα εξετάσει τις καταγγελίες για τα περιστατικά βίας στο Βέλγιο για το ματς της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από την επιστολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη.

Η διοίκηση της UEFA ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποστήριξή του και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ρεβάνς της Τούμπας θα αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του αθλήματος.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Αγγελούδη, Σας ευχαριστούμε για την επιστολή που απευθύνατε στον Πρόεδρό μας, της οποίας λάβαμε πλήρη γνώση.

Η ασφάλεια και η προστασία όλων των ατόμων που παρακολουθούν τους αγώνες της UEFA είναι υψίστης σημασίας. Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, μετά τον προημιτελικό αγώνα UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Club Brugge και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στο Μπριζ, ορίστηκε από την UEFA επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχικής ώστε να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για τα περιστατικά γύρω από τον αγώνα.

Δεδομένου ότι ο επαναληπτικός αγώνας αυτής της σειράς διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δράττουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια για όλους.

Η διοίκηση της UEFA βρίσκεται σε στενή επαφή με τους δύο συλλόγους τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας, της έγκαιρης ανταλλαγής πληροφοριών και της εφαρμογής όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται στο κανονιστικό πλαίσιο της UEFA.

Εκτιμώντας την πολύτιμη δέσμευσή σας, πιστεύουμε ότι η ρεβάνς αυτής της εβδομάδας θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,

Τζιόρτζιο Μαρκέτι

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags