Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Επιστροφή-έκπληξη απόψε στο "Καραϊσκάκης" - Ποιος θα δει από κοντά το ματς με Φενέρ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 20:14:00

Επιστροφή-έκπληξη απόψε στο "Καραϊσκάκης" - Ποιος θα δει από κοντά το ματς με Φενέρ!

Sportdog Team
Επιστροφή-έκπληξη απόψε στο "Καραϊσκάκης" - Ποιος θα δει από κοντά το ματς με Φενέρ!

Στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθεί ένας παλιός γνώριμος των Ερυθρόλευκων και ο λόγος που έρχεται στα μέρη μας είναι συγκεκριμένος και αφορά σε έναν ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: "Παρέλαση" από σκάουτς θα γίνει απόψε το βράδυ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου εκπρόσωποι πολλών ευρωπαϊκών ομάδων θα βρεθούν στις κερκίδες για να "τσεκάρουν" ποδοσφαιριστές, με εξέχοντα τον Αγκιμπού Καμαρά.

Όπως έχει ενημερωθεί ο Ολυμπιακός, στα επίσημα του γηπέδου θα βρεθεί και ένας παλιός γνώριμος του συλλόγου, ο πρώην προπονητής της ομάδας και νυν της εθνικής της Νοτίου Κορέας, Πάουλο Μπέντο.

Ο Μπέντο είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού από τον Αύγουστο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017 και είχε κοουτσάρει την ομάδα του Πειραιά σε 40 παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και ο λόγος που ήρθε γι' αυτό το ματς είναι συγκεκριμένος. Στην τουρκική ομάδα αγωνίζεται ο Κορεάτης κεντρικός αμυντικός Κιμ, τον οποίο θέλει να τσεκάρει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags