Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Συναγερμός" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε βαν με Ρουμάνους χούλιγκαν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-10 13:30:00

"Συναγερμός" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε βαν με Ρουμάνους χούλιγκαν! (Vid)

Sportdog Team
"Συναγερμός" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε βαν με Ρουμάνους χούλιγκαν! (Vid)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατευθύνονταν στον Πειραιά, αφού έχουν σχέσεις με τους οπαδούς της Γκενκ, ομάδα που αντιμετωπίζουν απόψε οι Ερυθρόλευκοι.

«Μπλόκο» στους Ευζώνους, νωρίς σήμερα (10/8) το πρωί, έγινε από την ΕΛΑΣ σε επτά Ρουμάνους που έφθασαν στα σύνορα με τελικό προορισμό την Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ.

Σύμφωνα με το Newsit, οι αρχές μπλόκαραν τους αλλοδαπούς που έρχονταν για το ματς επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι οι οπαδοί των Βέλγων είναι αδελφοποιημένοι με συγκεκριμένη ομάδα της Ρουμανίας, της οποίας οι επτά είναι οπαδοί.

Μάλιστα, επάνω τους βρέθηκε μαχαίρι, οπότε τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ελλάδα. Η τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον άδικο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη από τους μαχαιροβγάλτες χούλιγκαν, έχει κινητοποιήσει τις ελληνικές αρχές που πλέον περνούν από το μικροσκόπιο οποιοδήποτε γκρουπ ατόμων φαίνονται ύποπτοι και σχετίζονται με ποδοσφαιρικά σωματεία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags