Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αντύπας: "Αφελής αμυντικά η Γκενκ - Αυτό περιμένω να κάνει ο Ολυμπιακός" - Η πιθανή 11άδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-10 16:54:00

Αντύπας: "Αφελής αμυντικά η Γκενκ - Αυτό περιμένω να κάνει ο Ολυμπιακός" - Η πιθανή 11άδα

Sportdog Team
Αντύπας: "Αφελής αμυντικά η Γκενκ - Αυτό περιμένω να κάνει ο Ολυμπιακός" - Η πιθανή 11άδα

Ανάλυση της Γκενκ και μεταγραφικά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Γκενκ είναι μία επικίνδυνη ομάδα, αν και την διακρίνει μία αφέλεια στην άμυνά της. Ο Μαρτίνεθ μιλάει συχνά στους παίκτες του, να είναι προσεκτικοί, να μην δώσουν τη δυνατότητα στους Βέλγους και να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα που έχουν στην επιθετική γραμμή τους. Αυτό που περιμένω από τον Ολυμπιακό, είναι να κρατήσει την μπάλα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

Και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα ματς τακτικής και ο Ολυμπιακός θέλει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα πάρει το προβάδισμα ενόψει και της ρεβάνς. Σε όλη την προετοιμασία και από τη στιγμή που επέστρεψε η ομάδα από την Αυστρία, ο Μαρτίνεθ εκτιμά πως ο Ολυμπιακός θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα πρόσωπα φιλικά. Εγώ περιμένω καλύτερη εικόνα και από το φιλικό με τη Ρέιντζερς».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα πρόσωπα και το σχήμα που θα επιλέξει ο Ισπανός προπονητής, και φυσικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις στα μεταγραφικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Τσουκαλάς για την δολοφονία του ΑΕΚτζή - "Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του δολοφόνου" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags