Facebook Pixel Φράιμπουργκ: Στην ευάλωτη άμυνα της πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-21 12:16:00

Εκεί πρέπει να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός τη Φράιμπουργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η γερμανική ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και είναι ευκαιρία των ερυθρόλευκων να ξεκινήσουν με νίκη το Europa League.

Για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» μια παλιά του γνώριμη, τη Φράιμπουργκ. Η γερμανική ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή και  δίνει το «παρών» σε ομίλους Europa League για δεύτερη σερί χρονιά και 3η συνολικά στην ιστορία της.

Πέρσι βρήκε ξανά στο δρόμο της την ελληνική ομάδα και τερμάτισε πρώτη και αήττητη σημειώνοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες αλλά αποκλείστηκε στους «16» από την Γιουβέντους με δύο ήττες.

Ο Κρίστιαν Στράιχ παραμένει στον πάγκο της εδώ και πολλά χρόνια, αλλά φέτος, όπως έχει δείξει και στη Μπουντεσλίγκα δεν τρομάζει, το αντίθετο μάλιστα. Μεγάλη απώλεια ήταν ο τερματοφύλακας Φλέκεν, ενώ για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται ο στόπερ Γκούλντε λόγω τιμωρίας και ο μπακ Γκιούντερ.

Η Φράιμπουργκ δεν πείθει μέχρι στιγμής, δεν είναι σε καλή φόρμα και έχει και προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της εννιά φορές και εκεί είναι που πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός.

Αμυντικά η Φράιμπουργκ μπάζει έχοντας δεχθεί 5 γκολ από τη Στουτγκάρδη και αλλά τέσσερα από την Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο. Αν συνυπολογίσουμε και την «καυτή» ατμόσφαιρα στο Φάληρο, τότε ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα να κάνει ποδαρικό με το δεξί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags