Facebook Pixel Ρεν: Πληγωμένη στη Λεωφόρο και με το αγαπημένο της 4-3-3 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 17:27:00

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεν: Εκεί πονάει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να μάθει την αδυναμία της γαλλικής ομάδας.

Για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τη Ρεν και με νίκη θα βάλει σοβαρές βάσεις πρόκρισης.

Η γαλλική ομάδα έρχεται με πεσμένο ηθικό στην Ελλάδα, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στη Ligue 1 και μάλιστα κάνοντας πολλά λάθη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η Ρεν είχε το ντέρμπι της Βρετάνης και έχασε με 2-1, κάνοντας πολλά λάθη.

Ο Μπρούνο Ζενεσιό παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, αλλά πάλι είδε τους παίκτες του να μην ανταποκρίνονται, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως δεν βγάζουν ένταση στο παιχνίδι τους.

Αφελής αμυντικά

Ο Γάλλος προπονητής έχει μεγάλο προβληματισμό βλέποντας τη Ρεν να μην κατορθώνει να επικρατεί από τις αρχές της σεζόν και έχει μπροστά του μια απαιτητική και δύσκολη εβδομάδα.

Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι, η Ρεν έχει μεγάλο πρόβλημα στα στημένα και εκεί θα πρέπει να την χτυπήσει ο Παναθηναϊκός. Οι περισσότερες εμφανίσεις των Γάλλων άφησαν ερωτηματικά και η άμυνα τους βγάζει συχνά αφέλεια με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το αυτογκόλ του Ομαρί απέναντι στη Λοριάν. Δείτε το.

SsFcQrH2jFqehD5RRurJg

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags