Facebook Pixel Μαρσέιγ: Η αλλαγή με τον Γκατούζο και τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 18:50:00

Αυτά άλλαξε ο Γκατούζο στη Μαρσέιγ: Το στιλ παιχνιδιού και η πίεση - Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η γαλλική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Η Μαρσέιγ μετά την αρνητική εκκίνηση της στην αρχή της σεζόν οδεύει με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της και έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τον προηγούμενο τεχνικό, Μαρθελίνιο.

Ο Ιταλός προπονητής έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του και το έχει κάνει πιο επιθετικό και γενικά οι Μασσαλοί έχουν δείξει στοιχεία που δεν είχαν δείξει ως τώρα. Αν και το Σάββατο έχασαν από της Νις με 1-0.

Με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ στην τεχνική ηγεσία, η Μαρσέιγ πιέζει σε όλο το γήπεδο, φαίνεται να έχει περισσότερο ενέργεια, αν και τα προβλήματα με τη φυσική κατάσταση της ομάδας είναι εμφανή.

Ταχύτητα στις μεταβιβάσεις

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν την ταχύτητα που έχουν στις μεταβιβάσεις οι Γάλλοι και να πηγαίνουν πρώτοι στη μπάλα. Ο Τζενάρο Γκατούζο αν δει πως κάτι δεν λειτουργεί καλά στην ομάδα του δεν φοβάται να αναλάβει δράση και είναι χαρακτηριστικό αυτό που έκανε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι των Μασσαλών, κάνοντας αλλαγή δεξιού μπακ στο ημίχρονο, παίρνοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μουρίγιο για να γίνει πιο επιθετική η Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags