Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξανά συναντιούνται: Ο Μαρθελίνο αναλαμβάνει αντίπαλο του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-11 13:52:00

Ξανά συναντιούνται: Ο Μαρθελίνο αναλαμβάνει αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Του Γιώργου Βροντάκη
Ξανά συναντιούνται: Ο Μαρθελίνο αναλαμβάνει αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Η Βιγιαρεάλ απέλυσε τον Πατσέτα και ανοίγει την πόρτα για την επιστροφή του Μαρθελίνο.

Ο ισπανικός σύλλογος ελπίζει να κλείσει την επιστροφή του αστουριανού τεχνικού τις επόμενες ημέρες και αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει ξανά τον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού ο Μαρθελίνο ήταν στον πάγκο της Μαρσέιγ το καλοκαίρι με τους πράσινους να αποκλείουν τη γαλλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόλυση του Πατσέτα λιγότερο από δύο μήνες μετά την άφιξή του, αφού η νίκη στην Κύπρο επί της Μακάμπι Χάιφα δεν ήταν τελικά βάλσαμο. Ο αθλητικός διευθυντής, Μιγκέλ Άνγκελ Τένα, θα ηγηθεί της ομάδας στο Metropolitano την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το κίτρινο υποβρύχιο έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Μαρθελίνο, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή για τον πάγκο και αναμένεται να γίνει έτσι ο τρίτος προπονητής της Βιγιαρεάλ αυτή τη σεζόν.

Ο αστουριανός θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ επτά σεζόν αργότερα, όπου με τον σύλλογο πέτυχε την άνοδο στη LaLiga, έναν ημιτελικό Κυπέλλου και έναν άλλο ημιτελικό του Europa League και μια αξιόλογη πρόκριση για το Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags