Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: Αποκλεισμός ΣΟΚ για ΠΑΟ! "Χαρακίρι" με Μακάμπι αφού έχασε τα... άχαστα - Θρίλερ στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 21:43:00

Αποκλεισμός ΣΟΚ για ΠΑΟ! "Χαρακίρι" με Μακάμπι αφού έχασε τα... άχαστα - Θρίλερ στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκλεισμός ΣΟΚ για ΠΑΟ! "Χαρακίρι" με Μακάμπι αφού έχασε τα... άχαστα - Θρίλερ στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτοκτόνησε" το Τριφύλλι στη Λεωφόρο, που αφού πέταξε στα... σκουπίδια ένα ημίχρονο, έχασε τα... άχαστα στο δεύτερο ημίχρονο και την ομάδα από το Ισραήλ να παίρνει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στο Conference League.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: Έγκλημα και... τιμωρία για τους Πράσινους στη Λεωφόρο, που πέταξαν στα σκουπίδια το πλεονέκτημα που είχαν κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ και γνώρισαν την ήττα με 1-2, με γκολ των Νταβίντ και Σερί, με τον Ιωαννίδη να μειώνει, και παράλληλα δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο Conference League βάζοντας τέλος στην φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία. Η εμφάνιση του Τριφυλλιού στο πρώτο μέρος δεν θύμιζε σε τίποτα όσα έχει δείξει φέτος, ενώ στο δεύτερο πλήρωσε τις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες του κάτι που έφερε τελικά και τον οδυνηρό αποκλεισμό.

Το ματς:

Ο αγώνας στη Λεωφόρο θα ξεκινήσει με το Τριφύλλι να είναι αυτό που θα χάσει την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρει. Μόλις στο 3’ ο Αϊτόρ θα κάνει πολύ ωραία κίνηση από τα αριστερά και θα κάνει το σουτ, μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Η ομάδα από το Ισραήλ έδειχνε να έχει μπει πολύ επιθετικά στον αγώνα, θέλοντας να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Λοντίγκιν, κάτι πολύ λογικό μιας και ήθελε μόνο το διπλό για να προκριθεί στο Conference League. Στο 16’ οι Πράσινοι θα απειλήσουν ξανά, με τον Βιλένα να κάνει το σουτ από καλό σημείο, αλλά την μπάλα να περνάει εκτός εστίας.

Τελικά αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ θα είναι οι φιλοξενούμενοι βάζοντας… δύσκολα στο Τριφύλλι. Στο 20’ ο Κορνούτ θα κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λοντίγκιν θα κάνει λάθος εκτίμηση στη φάση και ο Νταβίντ με κεφαλιά από κοντά θα κάνει το 0-1 για τη Μακάμπι. Μάλιστα έξι λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα βρουν και πάλι δίχτυα με τον Πιερό, όμως το τέρμα θα ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ πάνω στον Σένκεφελντ. Οι Πράσινοι θα φτάσουν μια ανάσα από την ισοφάριση στο 30’. Ο Βαγιαννίδης θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή, με τον Ιωαννίδη να κάνει το τακουνάκι, αλλά του Κεούφ να αποκρούει, ενώ στην συνέχεια θα διώξει και την προσπάθεια του Αϊτόρ, από κοντά. Στο 45+3’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Χουάνκαρ θα κάνει την γλυκιά σέντρα από τα αριστερά, με τον Παλάσιος να κάνει το πλασέ, αλλά την μπάλα να περνάει άουτ.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να χάνουν ακόμα μια καλή στιγμή. Στο 48’ μετά από βαθιά μπαλιά του Λοντίγκιν, ο Παλάσιος θα μπει από πλάγια θέση στην περιοχή και θα σουτάρει, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. Οι Πράσινοι θα συνεχίσουν πιέζουν και στο 53’ θα έχουν ακόμα μια καλή στιγμή. Ο Αίτόρ θα εκτελέσει κόρνερ, με τον Γεντβάι να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Κέουφ. Τρία λεπτά μετά θα έρθει ακόμα μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Αϊτόρ να εκτελεί απευθείας φάουλ, από πολύ καλό σημείο, αλλά τον τερματοφύλακα της Μακάμπι να διώχνει εντυπωσιακά.

Η μεγαλύτερη στιγμή, μέχρι εκείνο το σημείο για τον  Παναθηναϊκό, θα έρθει στο 64’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Ιωαννίδης από πολύ κοντά θα πάρει την κεφαλιά, με τον Κέουφ να διώχνει, ενώ στη συνέχεια ο Αράο δεν θα μπορέσει να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία. Στο 70’ οι Πράσινοι θα έχουν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Μαντσίνι που μόλις είχε μπει στο γήπεδο, να κάνει φοβερή ενέργεια και σουτ μέσα στην περιοχή, όμως και πάλι τον Κέουφ να αποκρούει. Πέντε λεπτά μετά όμως η Μακάμπι θα τιμωρήσει το Τριφύλλι. Στην πρώτη της καλή στιγμή ο Κορνού θα βρει τον Σερί, μέσα στην περιοχή και με σουτ θα κάνει το 0-2, σε μια φάση που θα ελεχθεί για φάουλ, αλλα το τέρμα θα μετρήσει κανονικά.Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μετά και το δεύτερο γκολ θα συνεχίσουν να πιέζουν ώστε να βρουν άμεσα ένα γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι κάτι που τελικά θα γίνει στο 89'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ, ο Ιωαννίδης θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 1-2. Το Τριφύλλι στα λεπτά των καθυστερήσεων θα τα παίξει όλα για... όλα για το γκολ της ισοφάρισης, όμως χωρίς αποτέλεσμα με το σκορ να μην αλλάζει και να έρχεται η οδυνηρή ήττα και ο αποκλεισμός.

Σκόρερ: 89' Ιωαννίδης - 20’ Νταβίντ, 75’ Σερί

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (81’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Μπερνάρ, Βιλένα (69’ Τσέριν), Παλάσιος (69’ Μαντσίνι), Αϊτόρ (89' Σπόραρ), Ιωαννίδης.

Μακάμπι Χάιφα: Κέουφ, Σούντγκρεν (46’ Φέιγκολντ), Γκέρσον, Σεκ, Κορνού (80’ Ποντγκορεάνου), Σερί (80’ Χαλαϊλί), Σόου, Μοχάμεντ (31’ Τζάμπερ), Χαγκάγκ, Πιερό, Νταβίντ (67’ Ραφαέλοφ)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags