Facebook Pixel Στον... αέρα ακόμα ο τελικός Κυπέλλου - Το μεγάλο δίλημμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 15:05:00

Στον... αέρα ακόμα ο τελικός Κυπέλλου - Το μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε Βόλο και ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Στον... αέρα ακόμα ο τελικός Κυπέλλου - Το μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε Βόλο και ΟΑΚΑ

Με βάση τα σημερινά δεδομένα και παρότι αυτά, αποδεδειγμένα, διαφοροποιούνται διαρκώς, το δίλλημα Πανθεσσαλικό ή ΟΑΚΑ παραμένει.

Κύπελλο Ελλάδας: Για μία ακόμη χρονιά η πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου εξελίσσεται σε άλυτο πρόβλημα για την ΕΠΟ που δυσκολεύεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Με βάση τα σημερινά δεδομένα και παρότι αυτά, αποδεδειγμένα, διαφοροποιούνται διαρκώς, το δίλλημα Πανθεσσαλικό ή ΟΑΚΑ παραμένει.

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης «στον αέρα» του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει αλλάξει στάση στο θέμα της παρουσίας κόσμου σε έναν πιθανό τελικό στο Πανθεσσαλικό. Δεν υπάρχει τέτοια μεταστροφή είτε μέσα από δηλώσεις του, είτε μέσα από τις όποιες συζητήσεις επί του θέματος. Αν λοιπόν ο τελικός του Κυπέλλου γίνει στον Βόλο, στις εξέδρες θα βρίσκονται μόνο μαθητές και αυτοί σε έναν σχετικά περιορισμένο αριθμό, περίπου δηλαδή 1.000.

Αν οι ομάδες δεν συναινέσουν σε αυτό, θα πρέπει να στραφούν στην επιλογή του ΟΑΚΑ προκειμένου να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Το θέμα αφορά επί της ουσίας τον Άρη αφού θα καταργηθεί η ουδετερότητα, αφού θα πρέπει να αγωνιστεί στην Αθήνα. Η ΕΠΟ έχει μετατρέψει για μία ακόμη χρονιά τον Αχιλλέα Μπέο ως ρυθμιστή του τελικού ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ούτε καν το θέμα της ημερομηνίας του, αφού μπορεί να πάει μία εβδομάδα μετά λόγω της αναβολής μιας αγωνιστικής κατόπιν αιτήματος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετσάρσκι και Τολιόπουλος στη λίστα Αταμάν - Απόφαση για Παπαγιάννη - Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags