Facebook Pixel Κάρλο Αντσελότι: "Βόμβα" από το ESPN - Αυτός αναλαμβάνει την εθνική Βραζιλίας - Αλλάζουν όλα σε τοπ ευρωπαϊκή ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-10 15:57:00

"Βόμβα" ESPN: Αυτός αναλαμβάνει την εθνική Βραζιλίας - Αλλάζουν όλα σε τοπ ευρωπαϊκή ομάδα

Sportdog Team
"Βόμβα" ESPN: Αυτός αναλαμβάνει την εθνική Βραζιλίας - Αλλάζουν όλα σε τοπ ευρωπαϊκή ομάδα

Ρεπορτάζ... βόμβα από το έγκυρο Μέσο καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει οι Καριόκας έχουν έρθει σε συμφωνία με πρωτοκλασάτο τεχνικό που εργάζεται σε υψηλότατο επίπεδο αυτή τη στιγμή ώστε να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Κάρλο Αντσελότι: Δημοσίευμα... βόμβα από τη Βραζιλία καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Μπρούνο Βικάρι, η Ομοσπονδία της χώρας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης για συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023 μέχρι και το 2026, με τις ανακοινώσεις να μην έχουν γίνει ακόμα λόγω της υπάρχουσας συμφωνίας με τους Μερέγχες μέχρι το 2024.

Μάλιστα όπως τονίζει το ρεπορτάζ οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, Μιλιτάο, Βινίσιους, Ροντρίγκο, έχουν ήδη ενημερωθεί για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στη Βασίλισσα ο καλοκαίρι του 2021 και κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό θρόνο με την κατάκτηση του Champions League το 2022 απέναντι στη Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόκληση" Μαρσέλο μετά την τριάρα... βράζουν στο Λιμάνι - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags