Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκούπα" Μαρινάκη... φέρνει Μαρτίνς - Χωρίς Μίτσελ η επόμενη μέρα - Η πρώτη αλλαγή στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-10 10:00:00

"Σκούπα" Μαρινάκη... φέρνει Μαρτίνς - Χωρίς Μίτσελ η επόμενη μέρα - Η πρώτη αλλαγή στου Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκούπα" Μαρινάκη... φέρνει Μαρτίνς - Χωρίς Μίτσελ η επόμενη μέρα - Η πρώτη αλλαγή στου Ρέντη!

Το "διαζύγιο" με τον κόουτς, τα συμβόλαια που σπάνε και η μεταγραφή! Απογοήτευση και προβληματισμός στο Λιμάνι μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Οι πρώτες αποφάσεις της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές που... κινδυνεύουν και γιατί δεν πρέπει να φέρει μόνο προπονητή.
 

Ο Ολυμπιακός έχασε με το βαρύ κι ασήκωτο 3-0 από την ΑΕΚ (με κάκιστη εμφάνιση στην OPAP Arena) και πλέον, η πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μοιάζει απίθανη. Πέρα από την ήττα όμως, αυτό που προβλημάτισε ακόμα περισσότερο ήταν η εικόνα της ομάδας και η αντίδραση που δεν υπήρξε σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Το κλίμα είναι βαρύ και φάνηκε αυτό ξεκάθαρα και από την ανακοίνωση της Θύρας 7 για τον Μίτσελ, όπου του ζητάνε να παραιτηθεί για να μην τον διώξουν. Βέβαια, ο Ισπανός δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς υπάρχει κριτική και για πολλούς παίκτες της ομάδας, ακόμα και για τον Μαρσέλο που είναι φανερά πλέον εκτός… Ρέντη (δείτε τι δημοσίευσε χθες μετά την τριάρα).

Μην ξεχνάμε λοιπόν ότι φέτος πλην του Άρη, ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι! Ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήττα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο στο Φάληρο, ισοπαλία με την ΑΕΚ επίσης εντός, ισοπαλία ξανά στον δεύτερο γύρο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ήττα τώρα από την Ένωση για το Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Πειραιώτες ναι, βελτιώθηκαν κάπως με τον Μίτσελ, όμως και ο Ισπανός έπιασε ταβάνι και σταθερά πια, δεν δείχνει κάποια αγωνιστική πρόοδο μέσα στο γήπεδο. Σε πλήρη αντίθεση, δηλαδή, τόσο με τον Παναθηναϊκό (ανεξάρτητα από την "κοιλιά" που κάνει τον τελευταία μήνα), όσο και από ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Άλλωστε οι Ερυθρόλευκοι, στην πραγματικότητα, δεν ήταν ποτέ ουσιωδώς καλοί. Απλώς… μαζεύτηκαν και έκρυψαν τα πολλά προβλήματα για ένα διάστημα και πήραν κάποιες νίκες.

Ο Μίτσελ λοιπόν, με όσα έχουν διαρρεύσει από το βράδυ της Πέμπτης, φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο πλέον να παραμείνει στον πάγκο. Ακόμα κι αν τελειώσει τη φετινή σεζόν, τα ηνία για την επόμενη ημέρα δεν πρόκειται να του δοθούν. Παρά το προηγούμενο παρελθόν του, έχει… χάσει το γκελ με την εξέδρα, ενώ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και εντός της ομάδας. Μπορεί λόγω της κατάστασης και των στόχων που φαίνεται να έχουν χαθεί, να παραμείνει και μετά την τριάρα, ωστόσο δεν θα είναι το καλοκαίρι στου Ρέντη. Όπως δεν θα είναι και αρκετοί παίκτες, ακόμα και κάποιοι που έχουν συμβόλαια (και μεγάλα) και φανερά δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλείται να βρει από τώρα, όσο πιο νωρίς γίνεται, τον προπονητή για τον νέο Ολυμπιακό. Όπως είχε κάνει κάποτε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός πάσχει και στελεχιακά. Μη γελιόμαστε, το κενό του Φρανσουά Μοντεστό που έφυγε για την Ιταλία δεν αναπληρώθηκε ποτέ με τον Ζοσέ Ανιγκό. Κι εκεί υπάρχει πεδίο για αλλαγές από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόκληση" Μαρσέλο μετά την τριάρα... βράζουν στο Λιμάνι - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags