Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Ντε Χέα ή Κεπά στην Ρεάλ Μαδρίτης;
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-10 19:15:00

Ντε Χέα ή Κεπά στην Ρεάλ Μαδρίτης;

Sportdog Team

Ύστερα από το σοκ για τον σοβαρότατο (ολική ρήξη χιαστού) τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, που θα κρατήσει τον Βέλγο γκολκίπερ μακριά από τα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Άνοιξη, η Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε με τα μούτρα στην απελπισμένη αναζήτηση τερματοφύλακα λίγες μόλις ημέρες πριν την αυλαία της Liga.

Στη Μαδρίτη γράφουν ότι η «βασίλισσα» ξεκίνησε ήδη συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Ισπανό Κεπά Αραθαμπαλάγκα, αλλά και τον συμπατριώτη του, Νταβίντ Ντε Χέα τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε ελεύθερο προτιμώντας του τον Καμερουνέζο Ονανά, από την Ίντερ.

Αμφότεροι υπήρξαν το Νο 1 και το Νο 2 κάτω από τα δοκάρια της εθνικής Ισπανίας πριν σταλούν στον πάγκο από τον ανερχόμενο Ουνάι Σιμόν.

Τερματοφύλακα όμως ψάχνει και η Μπάγερν Μονάχου που μόλις παραχώρησε τον Ελβετό  Σόμερ στην Ίντερ ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο τραυματίας, από πέρυσι Μάνουελ Νόιερ.

Κι όλα αυτά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν έξι μήνες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags