Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε: Έτοιμος να γράψει ιστορία στη La Liga ο Βαλβέρδε - Μόλις έξι τεχνικοί το έχουν καταφέρει
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 22:02:00

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Βαλβέρδε - Τεράστιο αυτό που έκανε!

Sportdog Team
Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Βαλβέρδε - Τεράστιο αυτό που έκανε!

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα καταφέρει μετά τον αγώνα της Μπιλμπάο με την Μπέτις να μπει σε μια ειδική λίστα που λίγοι προπονητές στην Ισπανία έχουν καταφέρει να μπουν.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Έτοιμος να γράψει... ιστορία είναι ο Βάσκος τεχνικός, που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και από τον πάγκο του Ολυμπιακού, μιας και στο ματς της Μπιλμπάο με τη Σεβίλλη θα συμπληρώσει 500 παρουσίες σε πάγκους ομάδων της La Liga.

Μάλιστα η Marca έκανε αφιέρωμα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και για την παρουσία του τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στους πάγκους των Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ, Βαλένθια και Βιγιαρέαλ, με τον Βάσκο να γίνεται ο έβδομος προπονητής που φτάνει αυτόν τον αριθμό πίσω από τους Λουίς Αραγονιές (757), Χαβιέρ Ιρουρέτα (612), Μιγκέλ Μουνιόθ (608), Βίκτορ Φερνάντες (544), Χαβιέρ Κλεμέντε (511), Χοακίν Καπαρός (510).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags