Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατέκτησε την Premier League και αποσύρθηκε στα 33 του: Ήταν άνεργος από το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-30 16:30:00

Κατέκτησε την Premier League και αποσύρθηκε στα 33 του: Ήταν άνεργος από το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κατέκτησε την Premier League και αποσύρθηκε στα 33 του: Ήταν άνεργος από το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διεθνής μέσος ανακοίνωσε σε podcast ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 33 ετών.

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει για τα επιτεύγματα της ομάδας του, αφού η Λέστερ κατέκτησε την Premier League το 2016, αλλά εφτά χρόνια αργότερα έμεινε χωρίς ομάδας και αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Άγγλος μέσος ανακοίνωσε στο podcast «High Performance Football» ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 33 ετών, αφού ήταν χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο του 2022.όταν και αποχώρησε από την Τσέλσι.

«Θα ήθελα να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μετά από όσα έζησα τον τελευταίο χρόνο, ήταν κάτι που ήταν ήδη στο δρόμο, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσω. Νομίζω ότι ήμουν ήδη σε κενό, ήθελα να παίξω για πολύ καιρό, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω σε επίπεδο που να νιώθω ότι με εκτιμούν», είπε ο παίκτης, που έκανε προπονήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι προτάσεις που δεν τον ενθουσίασαν

«Χάνω ώρες ύπνου χωρίς λόγο. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο που έχω γνωρίσει, ήταν η ζωή μου από τότε που ήμουν έξι ή επτά ετών. Δεν θα ήταν ποτέ εύκολη απόφαση. Νομίζω ότι ο τρόπος που «πέθαναν» τα πράγματα σίγουρα βοήθησε. Αν έπαιζα κάθε εβδομάδα και έπρεπε να σταματήσω λόγω ηλικίας ή τραυματισμού, θα ήταν πιο περίπλοκο», τόνισε.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε προσφορές, από συλλόγους της Championship δεν ένιωσε ποτέ ξανά τον ίδιο ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags