Facebook Pixel Μοχάμεντ Σαλάχ: Αποθέωσε Τσιμίκα ο Σαλάχ - "Φανταστικός τύπος, είχαμε χημεία από την αρχή..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 03:12:00

Αποθέωσε Τσιμίκα ο Σαλάχ - "Φανταστικός τύπος, είχαμε χημεία από την αρχή..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωσε Τσιμίκα ο Σαλάχ - "Φανταστικός τύπος, είχαμε χημεία από την αρχή..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στο κανάλι της Λίβερπουλ έκανε ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση που έχει με τον Κώστα Τσιμίκα.

Μοχάμεντ Σαλάχ: Κάτι παραπάνω από άριστες είναι οι σχέσεις του Αιγύπτιου σούπερ σταρ της Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα, με τον ίδιο να συνυπάρχουν σε βίντεο των Κόκκινων και να μιλάνε για τη σχέση τους και τη χημεία που υπάρχει από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν.

«Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, την πρώτη του ημέρα στην ομάδα. Πήραμε το ίδιο αεροπλάνο και ενσωματωθήκαμε μαζί με τους υπόλοιπους στην προετοιμασία. Είχαμε εξαρχής χημεία, είναι ένας υπέροχος τύπος.

Δεν είναι φίλος μου, είναι ο ψυχολόγος μου! Ταξιδέψαμε στο Μόναχο και μετά έπρεπε να ταξιδέψουμε οδικώς δύο ώρες μαζί, οπότε είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να τα πούμε. Είναι πολύ ευτυχισμένος που με γνώρισε (σ.σ. γέλια) οπότε θα αφήσω εκείνον να μιλήσει», είπε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags