Facebook Pixel Νιουκάστλ - Νότιγχαμ Φόρεστ: "Πάτησε" τη Νιουκάστλ η Νότιγχαμ - Επική τριάρα με ανατροπή και χατ-τρικ σε 15 λεπτά του Κρις Γουντ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-26 16:45:00

"Πάτησε" τη Νιουκάστλ η Νότιγχαμ - Επική τριάρα με ανατροπή και χατ-τρικ σε 15 λεπτά του Κρις Γουντ (Vid)

Ο Κρις Γουντ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, με τον επιθετικό της Νότιγχαμ να σημειώνει χατ-τρικ σε 60 λεπτά αγώνα μέσα στο «St. James' Park» επί της Νιούκαστλ!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε σήμερα (26/12) την πρώτη νίκη της στην Premier League μετά τις 5 Νοεμβρίου.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 3-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 19ης αγωνιστικής, και επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά από επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-6), υποχρεώνοντας παράλληλα τις «καρακάξες» στην δεύτερη σερί ήττα τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Κρις Γουντ που πέτυχε χατ-τρικ και «υπέγραψε» την πρώτη νίκη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ Φόρεστ. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας το περασμένο Σάββατο (23/12), αλλά η Φόρεστ ηττήθηκε 3-2 από την Μπορνμουθ στο «Σίτι Γκράουντ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags