Facebook Pixel Premier League: Ποδαρικό στην κορυφή για Λίβερπουλ - Νίκησε Νιούκαστλ και εκπληκτικό Ντουμπράβκα με σούπερ Σαλάχ (Hls)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 00:01:00

Ποδαρικό στην κορυφή για Λίβερπουλ - Νίκησε Νιούκαστλ και εκπληκτικό Ντουμπράβκα με σούπερ Σαλάχ (Hls)

Οι Κόκκινοι αν και έπεσαν επάνω σε έναν εκπληκτικό Ντουμπράβκα και είδαν τον Μοχάμεντ Σαλάχ να χάνει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Νιούκαστλ, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει δύο φορές, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Τζόουνς και Χάκπο με αποτέλεσμα να ανέβουν στην κορυφή της Premier League.

Premier League: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2024 η Λίβερπουλ που επικράτησε με 4-2 της Νιούκαστλ στο Άνφιλντ και σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ από τη Φούλαμ ανέβηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Οι Κόκκινοι δυσκολεύτηκαν να βρουν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ντουμπράβκα να είναι εντυπωσιακός, αποκρούοντας μάλιστα και πέναλτι του Σαλάχ στο 23', ενώ στο 38΄ένα γκολ του Νταν με κεφαλιά, για τους φιλοξενούμενους θα ακυρωθεί, μετά τη χρήση VAR ως οφσάιντ.

Στο 48' οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πάρουν το προβάδισμα με τον Σαλάχ να δέχεται την πάσα από τον Ντίας και από κοντά να κάνει το 1-0, φτάνοντας τα 150 τέρματα σε αγώνα πρωταθλήματος, όμως η Νιούκαστλ θα απαντήσει άμεσα μιας και στο 54' ο Ίσακ στην αντεπίθεση θα καταφέρει να ισοφαρίσει. Ο τερματοφύλακας των Ανθρακορύχων θα συνεχίσει να κρατάει την ισοπαλία για την ομάδα του, με φοβερές επεμβάσεις, με τη λύση τελικά για τη Λίβερπουλ να τη δίνει στο 74' ο Τζόουνς που με πλασέ θα κάνει το 2-1.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Σαλάχ θα κάνει τρομερή πάσα στον Χάκπο, με τον Ολλανδό να σημειώνει το 3-1, όμως στο 81' ο Μπότμαν μετά από κόρνερ με κεφαλιά, θα μειώσει σε 3-2. Το τελικό σκορ θα έρθει στο 86', όταν ο Ζότα θα ανατραπεί από τον Ντουμπράβκα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει το πέναλτι και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ευστοχεί αυτή τη φορά κάνοντας το 4-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags