Facebook Pixel Τα ρεκόρ του Κόουλ Πάλμερ: από «παγκίτη» στη Σίτι, φαινόμενο στην Τσέλσι.
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 13:25:00

Τα ρεκόρ του Κόουλ Πάλμερ: από "παγκίτης" στη Σίτι, φαινόμενο στην Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Με τα 4 γκολ που πέτυχε στο 6-0 σε βάρος της Έβερτον, ο 21χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός όχι μόνο έπιασε τον Χάλαντ στην κορυφή των σκόρερς με 20 γκολ, αλλά έγινε και ο πρώτος παίκτης της Τσέλσι, μετά τον Φρανκ Λάμπαρντ τον Μάρτιο του ’10, σ’ ένα Τσέλσι- Ντέρμπι 6-1, που πέτυχε 4 γκολ στο ίδιο παιχνίδι.

Επιπλέον, ο πιτσιρικάς, που μέχρι το καλοκαίρι καθόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, και που ο Γκουαρντιόλα ευχαρίστως πούλησε στην Τσέλσι με 60εκ. ευρώ, έγινε ο πρώτος παίκτης των Blues, που φτάνει τα 20 γκολ έχοντας αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια, ως βασικός, μετά τον Εντέν Αζάρ (’18-’19) και ο πρώτος που, στην 1η του χρονιά στο «Στάνφορντ Μπριντζ» ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντιέγκο Κόστα σκόρερ κι εκείνου 20 γκολ, αλλά σε 28 αγώνες.

Αναπόφευκτα, ένα από τα πέντε καλύτερα γκολ της αγγλικής αγωνιστικής έφερε και τη δική του υπογραφή, αν και στο Top 5 μπήκαν δικαιωματικά και τρία γκολ παικτών της Σίτι (Ντοκού, Κόβασιτς και Γκβαρντιόλ) γιατί, σε συνδυασμό με το 5-1 με τη Λούτον και τα εντός έδρας «πατατράκ» των Άρσεναλ (0-2 από την Άστον Βίλα) και Λίβερπουλ (0-1 από την Κρίσταλ Πάλας), η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης επέστρεψε, μόνη, πρώτη στην κορυφή της Premier League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags