Facebook Pixel Χριστούγεννα: Έτσι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα Μέσι και Ρονάλντο - Επική ανάρτηση Ζλάταν και ο... Γκριντς ντε Μπρόινε (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 20:55:00

Έτσι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα Μέσι και Ρονάλντο - Επική ανάρτηση Ζλάταν και ο... Γκριντς ντε Μπρόινε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα Μέσι και Ρονάλντο - Επική ανάρτηση Ζλάταν και ο... Γκριντς ντε Μπρόινε (ΦΩΤΟ)

Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακές στιγμές, με τους τοπ ποδοσφαιριστές του πλανήτη να μην πηγαίνουν... κόντρα στο ρεύμα και να δείχνουν σε όλους με αναρτήσεις στα social media το πως γιόρτασαν αυτή την ημέρα.

Χριστούγεννα: Οικογενειακές στιγμές για τους αστέρες του ποδοσφαίρου στις φετινές γιορτές, που πέρασαν ευχάριστες στιγμές με τα οικογενειακά τους πρόσωπα και φυσικά δεν ξέχασαν να χαρίσουν... λαμπερές φωτογραφίες στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι, μαζί με την Αντονέλα Ροκούτσο ευχήθηκαν με μια κοινή τους φωτογραφία φορώντας τα… καλοκαιρινά τους, αφού στο Μπουένος Άιρες ο καιρός τέτοια εποχή ενδείκνυται για βερμούδα και T-shirt, ενώ από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα τέσσερα παιδιά τους να ντυθούν στα κόκκινα, μαζί φυσικά με όλη την οικογένεια Αβέιρο.

Από την πλευρά του ο Έρλινγκ Χάαλαντ μεταλαμπάδευσε στις επόμενες γενιές τον... διαλογισμό, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κάθισαν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά τους, με τον Βέλγο να εντυπωσιάζει σαν... Γκριντς, ενώ φυσικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε τη διαφορά δείχνοντας το... μεσαίο δάχτυλο για τα Καλά Χριστούγεννα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edurne (@edurnity)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ???????? (@neymarjr)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags