Facebook Pixel Λέτσε - Μίλαν: Έσωσε την ήττα, δεν γλίτωσε τη γκέλα η Μίλαν στο Λέτσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-14 21:59:00

Έσωσε την ήττα, δεν γλίτωσε τη γκέλα η Μίλαν στο Λέτσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έσωσε την ήττα, δεν γλίτωσε τη γκέλα η Μίλαν στο Λέτσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από οκτώ ματς χωρίς νίκη απέναντι στη Μίλαν, η Λέτσε έφτασε πολύ κοντά στο να «βάλει φρένο» σε αυτή την κακή παράδοση, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Παρότι προηγήθηκε 2-0 στο 23΄, οι «ροσονέρι» απάντησαν με ισάριθμα γκολ στο β΄ μέρος και το τελικό 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ντανιέλε Ορσάρτο. 

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από την Τορίνο, οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και ο βαθμός που απέσπασαν στο «Βια ντελ Μάρε» τους έφερε μεν στο -9 από τη Νάπολι, αλλά είναι προφανές πως μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στη Serie A.

Την περασμένη αγωνιστική η Λέτσε έχασε σωρεία ευκαιριών στο «Αλμπέρτο Πίκο» απέναντι στη Σπέτσια (0-0), ωστόσο, σήμερα είχε την τύχη με το μέρος της, τουλάχιστον, στο πρώτο 45λεπτο. Προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ερνάντες μόλις στο 3΄ και 20 λεπτά μετά έκανε το 2-0 με τον αμυντικό, Φεντερίκο Μπεσιρότο.

Η Μίλαν τα έδωσε όλα στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε αρχικά με τον Λεάο λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και στο 71΄ έφερε το ματς στα ίσια με τον Καλάμπρια. Παρότι πίεσε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης το γκολ της νίκης δεν ήρθε...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags