Facebook Pixel Γιουβέντους - Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: Τρελό σκηνικό Αλέγκρι με οπαδό της Γιουβέντους: "Βούλωσέ το και κατέβα κάτω!" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-13 00:46:00

Τρελό σκηνικό Αλέγκρι με οπαδό της Γιουβέντους: "Βούλωσέ το και κατέβα κάτω!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελό σκηνικό Αλέγκρι με οπαδό της Γιουβέντους: "Βούλωσέ το και κατέβα κάτω!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον αγώνα της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, βάζοντάς τα στα ίσια με οπαδό από την κερκίδα που τους έβριζε!

Γιουβέντους - Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: Η Γιούβε μπορεί να μην εντυπωσίασε και να την έσωσε το VAR στο φινάλε, αλλά έστω κι έτσι κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα στο Τορίνο με σκορ 1-0. 

Ο Αλέγκρι την ώρα του ματς, απάντησε κάποια στιγμή σε έντονο ύφος σ' έναν οπαδό των Μπιανκονέρι από τις εξέδρες, που έβριζε τους παίκτες της ομάδας του. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, του είπε: "Βούλωσε το και κατέβα κάτω. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;".

"Είμαι θυμωμένος γιατί λυπάμαι που παίκτες όπως ο Κεν, ο Ντε Σίλιο και ο Παρέδες αποδοκιμάζονται επειδή βρισκόμαστε σε μια περίπλοκη στιγμή και όλοι δίνουν τα πάντα. Οι αποδοκιμασίες είναι δεκτές όταν χάνεις, όπως συνέβη μετά την ήττα στη Μόντσα, αλλά το να μπουκάρεις έναν παίκτη μόνο με το όνομα δεν είναι δίκαιο", ανέφερε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags