Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης: Αισιοδοξούν στη Μπολόνια για Παυλίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-10 10:16:00

Αισιοδοξούν στη Μπολόνια για Παυλίδη - Τα τελευταία δεδομένα - Τι θα κάνει η Άλκμααρ

Sportdog Team
Αισιοδοξούν στη Μπολόνια για Παυλίδη - Τα τελευταία δεδομένα - Τι θα κάνει η Άλκμααρ

Από το καλοκαίρι προσπαθούν οι Ιταλοί να ντύσουν τον Βαγγέλη Παυλίδη στα χρώματα των «Rossoblu», αλλά η διαφορά ανάμεσα στη ζήτηση και την προσφορά παραμένει ακόμη μεγάλη.

Οι Ολλανδοί για να παραχωρήσουν τον 25χρονο διεθνή Έλληνα σέντερ- φορ, ήδη σκόρερ 18 γκολ σε 15 φετινά παιχνίδια της Eredivisie, ζητούν «ακατέβατα» 20εκ. ευρώ: δηλαδή τα διπλάσια απ’ όσα προσφέρουν οι Ιταλοί οι οποίοι ωστόσο ελπίζουν ότι, με μία ιδέα της τελευταίας στιγμής, καταφέρουν να μειώσουν το χάσμα και τελικά να τους μεταποιήσουν.

Για τον Θεσσαλονικιό επιθετικό, που τελευταία φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπενφίκα οι Ιταλοί προσφέρουν 10εκ. ευρώ cash, συν τον Ολλανδό Σίντνεϊ Φαν Χόιντονκ που, παρόλο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν έπεισε τον προπονητή της Μπολόνια, Ιταλό- Βραζιλιάνο Τιάγκο Μότα.

Ένας επιπλέον λόγος αισιοδοξίας για τη θετική έκβαση της μεταγραφής, προέρχεται επίσης από το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια, Τζοβάνι Σαρτόρι διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Άλκμαρ έχοντας το καλοκαίρι «ψωνίσει» από την ομάδα, τόσο τον Ολλανδό αμυντικό Μπεουκέμα, όσο τον Σουηδό επιθετικό Κάρλσον.

Εάν προστεθεί και η επιθυμία του Παυλίδη να δοκιμάσει την τύχη του σ’ ένα ανταγωνιστικότερο, όπως το Campionato πρωτάθλημα, τότε είναι περισσότερο από πιθανό να τον δούμε τον Ιανουάριο στη Μπολόνια.

Διαφορετικά, οι Rossoblu θα στρέψουν αναγκαστικά το ενδιαφέρον τους στους Βελίζ (Τόττεναμ), Μποζένικ (Μποαβίστα), Τόνι Μαρτίνεζ (Πόρτο) και Ούγκο Κάιπερς (Γκεντ).      

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags