Facebook Pixel Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Απίστευτο! Πρόταση από Μπουφόν που αλλάζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο αν πραγματοποιηθεί
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 05:33:00

Απίστευτο! Πρόταση από Μπουφόν που αλλάζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο αν πραγματοποιηθεί

Sportdog Team
Απίστευτο! Πρόταση από Μπουφόν που αλλάζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο αν πραγματοποιηθεί

Μπορεί ο Ιταλός να έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, όμως έκανε μια πρόταση που αν τελικά πραγματοποιηθεί μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο ποδόσφαιρο.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Μακριά από τα γήπεδα βρίσκεται πλέον ο Ιταλός παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος όμως δίνοντας συνέντευξη στη Tuttosport σκέφτηκε μια αλλαγή που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα να μεγαλώσει η απόσταση των δύο δοκαριών στις εστίες, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ.

«Γίνεται λόγος για διεύρυνση των εστιών και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. Οι μετρήσεις είναι οι ίδιες από το 1875 και τότε ίσως ήταν πολύ μεγάλες, αλλά τώρα, βλέποντας μερικούς τερματοφύλακες σε κάνει να σκεφτείς. Η επίδραση του ύψους των τερματοφυλάκων μπορεί να φανεί στα μακρινά σουτ: πριν από 30 χρόνια, κάθε 50 σουτ θα έφερναν 10 γκολ. Τώρα, το πολύ τρία. Από μακριά είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις γκολ απέναντι σε έναν τερματοφύλακα που έχει ύψος δύο μέτρα», εξήγησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags