Facebook Pixel Ο CEO της Τζένοα έριξε ’’βόμβα’’ για Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 00:12:00

Ο CEO της Τζένοα έριξε ’’βόμβα’’ για Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Ο CEO της Τζένοα έριξε ’’βόμβα’’ για Λουτσέσκου!

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά ονειρεύεται μια μέρα να αναλάβει τα ηνία μιας ιταλικής ομάδας και τα αποθεωτικά σχόλια του στελέχους της Τζένοα είναι πολύ σημαντικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου διανύει αισίως την τρίτη σερί σεζόν στον ΠΑΟΚ, μετά την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2021. Έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για επέκταση συνεργασίας και θα παραμείνει στους ασπρόμαυρους. Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλάκις την επιθυμία του να κάτσει σε πάγκο ιταλικού συλλόγου και ο διευθύνων σύμβουλος της Τζένοα, Άντρες Μπλάσκεθ, τον αποθέωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ρουμανία. 

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο μελλοντικής πρόσληψης Ρουμάνου προπονητή στην Τζένοα, απαντώντας με θαυμασμό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό που κάνει ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και δεν βρισκόμαστε σε αναζήτηση άλλου προπονητή. Παρακολούθησα την καριέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο γνώρισα μέσω του Ρατ (σ.σ. πρώην παίκτης του Δικεφάλου). Είναι γιος ενός θρύλου της προπονητικής και έχει πολύ καλά αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζει και φεύγει ο Λύρατζης - Γι' αυτό δεν δίνει τα 3,5 εκατ. ευρώ για Ροζιέ ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags